ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι ΗΠΑ διακόπτουν τη βοήθεια στις περιοχές που ελέγχει η συριακή αντιπολίτευση

Οι ΗΠΑ διακόπτουν τη βοήθεια στις περιοχές που ελέγχει η συριακή αντιπολίτευση

Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα πάψει να παρέχει βοήθεια στη βορειοδυτική Συρία όπου κυριαρχούν ισλαμιστικές οργανώσεις και θα επικεντρώσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης σε άλλες περιοχές τον έλεγχο των οποίων έχουν αποσπάσει δυνάμεις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στα βορειοανατολικά, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, το οποίο πρώτο μετέδωσε τις πληροφορίες, ανέφερε ότι θα περικοπούν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από προγράμματα που στήριζαν οι ΗΠΑ στα βορειοδυτικά, περιλαμβανομένων σχεδίων «για την αντιμετώπιση του βίαιου εξτρεμισμού, τη στήριξη της ανεξάρτητης κοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης, την ενίσχυση της εκπαίδευσης».

Αμερικανοί αξιωματούχοι επεσήμαναν ότι από την απόφαση δεν θα επηρεαστεί η ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχεται στη βορειοδυτική Συρία, γύρω από την επαρχία Ιντλίμπ, που είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας το οποίο ελέγχεται από κοσμικές και ισλαμικές οργανώσεις της συριακής αντιπολίτευσης.

Αξιωματούχος εξήγησε ότι η αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί να προσφέρει περισσότερη βοήθεια σε περιοχές της Συρίας όπου οι ΗΠΑ ασκούν μεγαλύτερο έλεγχο, υπονοώντας προφανώς εκείνες οι οποίες ελέγχονται από τις κουρδοκρατούμενες Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Ο k. Τραμπ είχε παγώσει τον Μάρτιο περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για την ανοικοδόμηση της Συρίας, ενόσω η κυβέρνησή του επανεξετάζει τον ρόλο της Ουάσινγκτον στη συριακή κρίση, έκθεση η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με άλλο Αμερικανό αξιωματούχο, οι περικοπές στα βορειοδυτικά θα γίνουν μέσα σε ένα διάστημα μηνών. «Ο κίνδυνος είναι μια επανάληψη αυτού που ο πρόεδρος επέκρινε στο Ιράκ: να αφήσουμε ένα κενό εκεί που η βία μπορεί να επιδεινωθεί και να επιτρέψουμε στους εξτρεμιστές να το εκμεταλλευθούν», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video