ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΙΠΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ»

Μια μονοήμερη εκδρομή στην πόλη της Κοζάνης ήταν η νέα εξόρμηση για τα μικρά δελφινάκια της Κ. Α. Νάουσα, που έλαβε χώρα την Κυριακή 20/05/2018. Ο σκοπός, ήταν η συμμετοχή στη φιλική ημερίδα ακαδημιών που διοργάνωσε η Κ.Ε. Κοζάνης, με καλεσμένους επίσης από Θεσσαλονίκη αλλά και Πτολεμαϊδα. Την αποστολή της Κ.Α.Ν. αποτέλεσαν 41 κολυμβητές/τριες, που με πολλή
όρεξη και ενθουσιασμό έδειξαν για άλλη μια φορά την καλή δουλειά που γίνεται μέσα στην προπόνηση. Η εκδρομή συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, όπου τα παιδιά, κατενθουσιασμένα, δεν σταματούσαν να κοιτάνε τριγύρω και να κάνουν ερωτήσεις! Το μεσημεριανό γεύμα δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από μια «τέλεια» εκδρομή και εκεί μπήκε και η τελεία για την επιστροφή της αποστολής πίσω στη Νάουσα.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονήτριες της Κ.Α.Ν.: Αβεριάνοβα Αναστασία, Τριανταφυλλίδου Ρίτσα και Μπίτζιου Λητώ, καθώς και η Γραμματεία του συλλόγου, Κα. Κόλια Ολυμπία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τη Διοίκηση και τους προπονητές, στους γονείς που πλαισίωσαν την αποστολή και βοήθησαν όπου αυτό ήταν απαραίτητο.
Ταυτόχρονα αγωνιστική δράση είχε και το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου το οποίο συμμετείχε με 14 αθλητές στην ημερίδα ορίων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή εμφάνιση, πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, νέα όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες και πολλά νέα ρεκόρ ομάδας σε μια περίοδο όπου πλησιάζουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στους αγώνες συμμετείχαν Πλουμπίδου, Σιπητάνου, Λόλα, Γκίτκου, Στούκα, Μπαλτατζίδου, Μαυρίδου, Χαραλαμπίδου, Εξηντάρας, Ταχυδρομίδης, Ιωαννίδης, Μουρατίδης, Μητσιάνης και Λόλας




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video