ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ωδή Αμφιπόλεως στο 29o Money Show

Στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το φετινό ΜΟΝΕΥ SHOW στις 27 - 29 Απριλίου 2018.

Στα πλαίσια του συνεδρίου διοργανώθηκε από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 της ΠΚΜ και το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα: «Η αξία της κατάρτισης στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων φιλοξενίας και του τουριστικού προορισμού».

Κατά την διάρκεια της ημερίδας, πολλοί και σημαντικοί ομιλητές που δραστηριοποιούνται στην τουριστική εκπαίδευση και αγορά αναφέρθηκαν στην αξία της συνεχούς επιμόρφωσης των επιχειρηματιών και των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία.

Μεταξύ αυτών:

- ο κος Χρήστος Ζαγόγιαννης (Γενικός Διευθυντής   ΒΟΜΟ HOTELS του Ομίλου Μουζενίδη) τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να επικεντρωθεί στην προβολή του πολιτισμού της κάθε περιοχής, στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών για την τουριστική προβολή και στην δημιουργία ενός διακριτού τουριστικού προϊόντος στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και

- ο Δρ Φώτης Κιλιπίρης (Καθηγητής στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης) παρουσίασε μεταξύ άλλων το πρόγραμμα για την γαστρονομία που υλοποιείται  με την συνεργασία του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης  και εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από την Βουλγαρία, την Π.Γ.Δ.Μ. και την Κροατία, με σκοπό την συνολική προβολή του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής των Βαλκανίων.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στα προγράμματα του  Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 2 της ΠΚΜ από την περιοχή της Αμφίπολης, παρουσίασαν την εργασία τους σχετικά με τα αξιοθέατα και την γαστρονομία της περιοχής και απέσπασαν τα θετικά σχόλια των παρευρισκόμενων.

Την  ημερίδα συντόνιζε ο κος Γιώργος Παλησίδης (Εκπαιδευτής / Καθηγητής γαστρονομίας και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοϊταλικού  Επιμελητηρίου).

Προσφέρθηκαν ακόμη στους παρευρισκόμενους στην ημερίδα εξαιρετικά τοπικά Σερραϊκά προϊόντα.

Εκ μέρους της Ωδής Αμφιπόλεως παραβρέθηκε στην ημερίδα ο πρόεδρος του Δ.Σ., κος Γιώργος Μακουσιάρης, με σκοπό να διερευνήσει τα περιθώρια της συνεργασίας του Συλλόγου με τους ομιλητές και με τους εκεί φορείς του τουρισμού και είχε ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους από το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ  Θεσσαλονίκης, τον Όμιλο Μουζενίδη και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης-Δυτικού Παγγαίου

 Για την Ωδή Αμφιπόλεως


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος                             Ο  Γ.Γραμματέας

Γεώργιος Μακουσιάρης               Χρήστος Τσερβένης

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video