ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Super League: Στο «κόλπο» για Ευρώπη και ο Λεβαδειακός

Super League: Στο «κόλπο» για Ευρώπη και ο Λεβαδειακός

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε νικητής (1-0) στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και πλησίασε την πέμπτη θέση στους 2 βαθμούς.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επέβαλε το ρυθμό της στα πρώτα 45 λεπτά κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 14΄ ο Επασί εξουδετέρωσε το πλασέ του Τόνσο, ενώ στο 21΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας το σουτ του Τσιλιανίδη.

Στο 26΄ ο Γάλλος γκολκίπερ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μανιά, ενώ στο 30΄ το σουτ του Τόνσο, με καλές προϋποθέσεις, έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιακουμάκης βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, αλλά πριν πλασάρει ο διαιτητής Τσαμούρης σφύριξε τη λήξη!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του Αστέρα έπεσε και ο Λεβαδειακός βρήκε την ευκαιρία για να απειλήσει, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στην πρώτη, ουσιαστικά, ολοκληρωμένη επιθετική ενέργειά του.

Στο 66ο λεπτό λοιπόν ο Γιακουμάκης βρήκε τον Σαβαντογκό κι εκείνος, με πλασέ από πλάγια θέση, νίκησε τον Αθανασιάδη, που είχε καθυστερημένη αντίδραση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως την ευκαιρία για να φύγουν με βαθμό από τη Βοιωτία αλλά τη σπατάλησε στο 88΄ ο Δουβίκας, σουτάροντας άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στην μπαλιά του Ισνάλντο. Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Πασαλίδης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video