ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Sotheby’s - Με 3 ιδιωτικές παραλίες (φωτο & βίντεο)

Ενα σπίτι που ανήκε στην οικογένεια Πίτσος είναι, σύμφωνα με τους Sotheby’s, το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα.

Εχει θέα τον Σαρωνικό και βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι της Αργολίδας, στο Πόρτο Χέλι.

Το σπίτι είναι είναι περιτριγυρισμένο από πευκοδάσος με πρόσβαση στην θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών.

Οπως ανέφερε πέρσι ο οίκος δημοπρασιών, που έβγαλε το σπίτι προς πώληση «το οίκημα βρίσκεται σε έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων και κοστίζει 20.000.000 ευρώ. Ανήκε στην οικογένεια Πίτσος από το 1865» ενώ παράλληλα το περιέγραφε ως «Majestic».

Το σπίτι έχει έκταση 569 τετραγωνικών μέτρων, έχει τρεις ιδιωτικές παραλίες, διαθέτει υπαίθριες κουζίνες και κιόσκια και 7 καθιστικά εξωτερικού χώρου με θέα στον Σαρωνικό.

Φυσικά το μαγικό αυτό σπίτι είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του όλες τις ανέσεις.

Δείτε το βίντεο-ξενάγηση drone:



Αμέσως μετά την πώληση, η αγγελία των Sotheby’s Realty, το εν λόγω σπίτι, αποσύρθηκε ενώ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη.

Βέβαια, με την ανάρτηση της αγγελίας στον ιστότοπο του Sotheby's δόθηκε σε όλους η δυνατότητα να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό αυτού του τόσο ξεχωριστού και πολυτελούς σπιτιού.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video