ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκατομμύρια δολάρια για δύο μπουκάλια ουίσκι

Το κατάστημα «Le Clos» στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι δεν πίστευε στα μάτια του με τα χρήματα που έδωσε ένας ανώνυμος αγοραστής για να αποκτήσει δύο μπουκάλια ουίσκι από το σκωτσέζικο αποστακτήριο Macallan.

Ο αγοραστής μπορεί να μην ενδιαφέρεται για το περιεχόμενο των φιαλών, αλλά είναι συλλέκτης έργων τέχνης, αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», το οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και έδωσε 1,2 εκατομμύρια δολάρια για να τα αποκτήσει!

Πρόκειται για μαλτ ουίσκι Macallan του 1926, το οποίο διατηρήθηκε για 60 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Όταν το ουίσκι εμφιαλώθηκε το 1986, παράχθηκαν συνολικά 40 φιάλες.

Οι ετικέτες των μπουκαλιών σχεδιάστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες, τον Βρετανό Σερ Πίτερ Μπλέικ και τον Ιταλό Βαλέριο Αντάμι, έναν από τους πιο δημοφιλείς ζωγράφους του 21ου αιώνα. Κάθε καλλιτέχνης πήρε 12 από τα σπάνια μπουκάλια ουίσκι.

Πρόκειται για νέο παγκόσμιο ρεκόρ όσον αφορά την τιμή πώλησης ουίσκι. Το 2014 σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's στο Χονγκ Κονγκ πουλήθηκε ένα μπουκάλι ουίσκι Macallan M Imperiale έναντι 628.000 δολ., το οποίο όμως ήταν έξι λίτρων.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video