ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παράνομες εισαγωγές ζώντων αρνιών από τη Ρουμανία και εμπόριο ελληνικών και ρουμάνικων νωπών αμνών έκανε εταιρεία στον Σχοινά Αλεξάνδρειας


Παράνομες εισαγωγές ζώντων αρνιών από τη Ρουμανία και εμπόριο ελληνικών και ρουμάνικων νωπών αμνών έκανε εταιρεία στον Σχοινά Αλεξάνδρειας που επιπλέον την τελευταία διετία δεν είχε εκδώσει φορολογικά παραστατικά συνολικής καθαρής αξίας 418.087,60 ευρώ.
Σύμφωνα με την γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στις 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην εταιρεία με την επωνυμία «Greek's Bulls Single Member PC» με
κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο ζώντων ζώων και έδρα στον Σχοινά Αλεξάνδρειας.
Διαπιστώθηκε πως για την τελευταία διετία η εταιρεία δεν εξέδωσε φορολογικά παραστατικά συνολικής καθαρής αξίας 418.087,60 ευρώ που αφορούν παράνομες εισαγωγές ζώντων αρνιών από τη Ρουμανία και εμπόριο ελληνικών και ρουμάνικων νωπών αμνών.
Από την διασταύρωση των πιστοποιητικών ενδοκοινοτικού εμπορίου (trade control and expert system - ολοκληρωμένο σύστημα κτηνιατρικής πληροφόρησης) και των τιμολογίων εισαγωγών από τη Ρουμανία διαπιστώθηκε η εισαγωγή 5.740 αμνών χωρίς παραστατικά.
Ααπό τη σύγκριση των σφαγών που πραγματοποίησε σε σφαγεία της χώρας και των παραστατικών πώλησης νωπών κρεάτων βρέθηκε πως απέκτησε χωρίς παραστατικά πενήντα τόνους (49.936,60 κιλά) νωπών αμνών Ρουμανίας και πούλησε χωρίς παραστατικά δεκαέξι τόνους (16.085,00 κιλά) νωπών αμνών.
Για τις παραβάσεις έχει ενημερωθεί και η αρμόδια ΔΟΥ για την συνέχιση του ελέγχου και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video