ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόωρο τέλος για τη Novartis προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μείνει μόνο η λάσπη


Το πρόωρο τέλος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας προαναγγέλλοντας την επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη.



Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, στη συζήτηση της πρότασης της Ν.Δ ο κ. Λάππας προσπάθησε να απαντήσει στη μομφή του Κώστα Τασούλα ότι η προανακριτική διεξάγεται μόνο για να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους το μόνο ωστόσο που κατάφερε ήταν να αποκαλύψει ότι στόχος της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην επιτροπή για τη Novartis είναι η ταχύτατη επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη χωρίς να υπάρξει ουσιαστική διερεύνηση. “Οποιοδήποτε αδίκημα παραμείνει σε επιτροπή της Βουλής έχει πέσει στην παραγραφή.

Οποιοδήποτε κριθεί ότι έγινε κατά την άσκηση των καθηκόντων του Υπουργού πέφτει σε παραγραφή. Αυτό θέλουν τα κόμματα.Εμείς θα φροντίσουμε να πάει στη Δικαιοσύνη.Μόνο εκεί δεν υπάρχει παραγραφή και επέρχεται τιμωρία! Αυτό θα κάνουμε” είπε ο κ. Λάππας.

Ακούγοντας τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος μίλησε για εκφυλιστική διαδικασία και άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα του δεν θα συμμετάσχει για πολύ σε αυτό. “Η προανακριτική οδεύει σε εκφυλιστική διαδικασία.

Εμείς δεν θα νομιμοποιήσουμε με τη στάση μας τέτοιες διαδικασίες.Ως κόμμα είχαμε δηλώσει έγκαιρα ότι θέλουμε να υπάρξει πλήρης και ουσιαστική λειτουργία της προανακριτικής και να εξεταστεί το σύνολο των μαρτύρων και τον προστατευομένων” είπε.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video