ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Λευκές Νύχτες» στην αγορά της Βέροιας –μία την άνοιξη και μία το καλοκαίρι του 2018– διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα, με στόχο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, γιατί αγκάλιασε με θέρμη, από πέρσι, την εξαιρετικά εξωστρεφή ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, ο οποίος καθιστά πλέον θεσμό τις «Λευκές Νύχτες».
Έχουμε θετικές εμπειρίες από το περσινό, άκρως επιτυχημένο παράδειγμα, όταν το ιστορικό κέντρο της Βέροιας “ζωντάνεψε” με μια σειρά εκδηλώσεων μέχρι τα μεσάνυχτα, το Μάρτιο και τον Αύγουστο, δίνοντας στους επισκέπτες της πόλης μια κοσμοπολίτικη αίσθηση, με τα εμπορικά καταστήματα να “σμίγουν” με τα καφέ και τον πολιτισμό της Βέροιας.
Είμαι βάβαιος ότι και φέτος, στα τέλη Μαρτίου, αλλά και στα τέλη Αυγούστου, η πρωτεύουσα της Ημαθίας θα κινηθεί σε “λευκούς” μεν νυκτερινούς ρυθμούς, αλλά με την αγοραστική κίνηση των καταστημάτων να κτυπά “κόκκινο”!», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.
Οι «Λευκές Νύχτες» συνδιοργανώνονται από το Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και σχετική θετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαΐτζίδη, εγκρίθηκε η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις συγκεκριμένες ημέρες, με την υποχρέωση της τήρησης της εργατικής νομοθεσίας ως προς τα δικαιώματα των εργαζομένω

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video