ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν Κάρτες Υγείας για τον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Το μήνυμα της ιατρικής πρόληψης και της καλής υγείας, που είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να προσφέρει κάθε άνθρωπος στον εαυτό του και στην οικογένειά του, στέλνει η EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ως Χορηγός και Υποστηρικτής Υγείας του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου και αναμένεται να βγάλει ξανά στους δρόμους περισσότερους από 20.000 δρομείς, όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Η ΕUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης θα υποστηρίξει τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα με τη διάθεση ασθενοφόρων, ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και με ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στο σημείο τερματισμού στον Λευκό Πύργο, ενισχύοντας παράλληλα τους Σταθμούς Υποστήριξης κατά μήκος της διαδρομής, αλλά και προσφέροντας τις εγκαταστάσεις της για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών.

Επιπλέον, ενόψει της κορυφαίας εαρινής αθλητικής γιορτής, η EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης θα προσφέρει σε εννιά τυχερούς δρομείς ισάριθμες Κάρτες Υγείας, οι οποίες συνοδεύονται από πολλά και ξεχωριστά οφέλη, με ετήσια δωρεάν συνδρομή!

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 29 Μαρτίου 2018 στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες.

Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από «τυχαία» κλήρωση (random), που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00, στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης στη ΔΕΘ - HELEXPO. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, ως έπαθλο θα δοθούν, με ετήσια δωρεάν συνδρομή:

- Τρεις (3) Κάρτες Euromedica Junior Club
- Τρεις (3) Κάρτες Euromedica Lady's Card
- Τρεις (3) Κάρτες Euromedica Health&Bonus Member's Card GOLD

Αναλυτικές πληροφορίες για τις προσφερόμενες Κάρτες Υγείας, τις δωρεάν εξετάσεις, τις πολύ σημαντικές εκπτώσεις και όλα τα υπόλοιπα μοναδικά οφέλη που παρέχουν, θα βρείτε στους παραπάνω συνδέσμους.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018 υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.
Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ατομικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου (δεν θα δοθεί άλλη παράταση) και μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video