ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μυστικά καλής ορατότητας στο αυτοκίνητο

Δες πως να κάνεις τη ζωή σου πιο έυκολη και να βλέπεις τα πάντα στο δρόμο.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη σχεδίαση του αυτοκινήτου, προκειμένου να εξασφαλίζεται η πλήρης ορατότητα του οδηγού, από όποια οπτική γωνία επιλέξει.

Οι ευκολίες όμως που μας παρέχει στην ορατότητα ένα αυτοκίνητο δεν αρκούν, αν και εμείς δεν προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Ας δούμε πώς μπορούμε γρήγορα και εύκολα να διευκολύνουμε τη ζωή μας.

Επιδοθείτε στην καθαριότητα
Τα μη καθαρά τζάμια του αυτοκινήτου μεταφράζονται αυτομάτως σε περιορισμό της άνεσής μας να ελέγχουμε το δρόμο. Ιδιαιτέρως τις βραδινές ώρες, τα φώτα των άλλων αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με μη καθαρισμό των τζαμιών του αυτοκινήτου μας, ενδέχεται να δημιουργούν αλλοιώσεις στην όρασή μας, πράγμα που κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο. Ακόμη και αν δε θέλετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, διατηρείτε καθαρά τα τζάμια σας.

Ρυθμίστε σωστά τους καθρέφτες σας
Τόσο οι εξωτερικοί καθρέφτες, όσο και ο εσωτερικός μπορούν να ρυθμίζονται εύκολα, προκειμένου ο κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τη μορφολογία του σώματός του, να μπορεί να ελέγχει το πίσω μέρος και τις γωνίες του αυτοκινήτου. Ρυθμίστε τους καθρέφτες σας σωστά, χωρίς να το θεωρείτε ασήμαντο. Και το παραμικρό λάθος στη ρύθμιση μπορεί να επιφέρει αρκετές «απώλειες» στο οπτικό σας πεδίο.

Μη δυσκολεύετε τη ζωή σας
Επειδή σε μερικά αυτοκίνητα οι πίσω κολώνες περιορίζουν την ορατότητα των νεκρών γωνιών κατά πολύ, δε θα πρέπει να επιβαρύνουμε την κατάσταση, με την τοποθέτηση πραγμάτων στα παράθυρα του αυτοκινήτου, όπως κρεμάστρες, ή τοποθετώντας αντικείμενα στα εταζέρα, που περιορίζουν τις δυνατότητες του κεντρικού καθρέφτη.


Μας κοινοποιήθηκε από το ειδικό στο αυτοκίνητο autotriti.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video