ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λύκοι – ρομπότ βγαλμένοι από την… κόλαση!

Οι λύκοι στην Ιαπωνία είναι εξαφανισμένο είδος από τις αρχές του 19ου αιώνα. Αλλά επέστρεψαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Και είναι πιο τρομακτικοί από ποτέ!
Όταν η τεχνολογία μοιάζει βγαλμένη από θρίλερ… Οι αγρότες στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν πλέον τρομακτικά ρομπότ – λύκους με κόκκινα led μάτια που ακτινοβολούν για να φοβίζουν αγριόχοιρους, ελάφια και άλλα ζώα που κάνουν επιδρομές σε καλλιέργειες.

Ο λύκος – ρομπότ, που μπορεί να καλύψει απόσταση έως και μισού μιλίου, έχει χρησιμοποιηθεί πιλοτικά για περιπολία σε χωράφια στην πόλη Κισαράζου, στην περιφέρεια Τσίμπα και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός ως κινούμενο σκιάχτρο.
Σατανικό βλέμμα και προειδοποιητικό… ουρλιαχτό!

Ο «Super Monster Wolf», όπως ονομάζεται, έχει ύψος 50 εκατοστά, μήκος 65 εκατοστά, λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και διαθέτει αισθητήρες κίνησης για να ανιχνεύει πότε πλησιάζουν άλλα ζώα και να τα διώχνει με προειδοποιητικό ουρλιαχτό. Εκτός από το σατανικό βλέμμα του, το ρομπότ είναι καλυμμένο με τρίχωμα.
Ο Chikao Umezawa από τον Γεωργικό Συνεταιρισμό της Ιαπωνίας, που υλοποιεί το συγκεκριμένο project, δήλωσε ότι έχει διαπιστώσει σημαντική μείωση του αριθμού των καλλιεργειών που καταστρέφονται από ζώα από τότε που περιπολεί το θηρίο – ρομπότ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Independent».
Οι δημιουργοί του θα αρχίσουν τη βιομηχανική παραγωγή του τον ερχόμενο μήνα και θα είναι διαθέσιμος στο λιανικό εμπόριο στην τιμή των 514.000 γιεν (3,478 δολάρια).

Οι αγρότες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσουν θα μπορούν να μισθώνουν τον δικό τους μηχανικό λύκο σε μηνιαία βάση.

Οι λύκοι στην Ιαπωνία είναι εξαφανισμένο είδος από τις αρχές του 19ου αιώνα, κάτι που καθιστά το project απαραίτητο.


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video