ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χώρισε τον άντρα της επειδή έπαιξε το γιο τους στον τζόγο!

Διαζύγιο ζήτησε μία γυναίκα στην Ινδία καθώς ο σύζυγός της έπαιξε στον τζόγο μέχρι και το γιο τους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νέο Δελχί. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ινδικά μέσα ενημέρωσης, στην αρχή, ο σύζυγος τζόγαρε όλη την οικογένεια, όμως το χρέος μειώθηκε σε... ένα παιδί, μετά τις διαμαρτυρίες της συζύγου.

Η υπόθεση, αναφέρουν οι Times της Ινδίας, ξεκίνησε το 2015. Όμως, είδε το φως της δημοσιότητας μόλις αυτήν την εβδομάδα, καθώς η αστυνομία αποφάσισε να διερευνήσει το περιστατικό.

Ο σύζυγος λέγεται Μοσίν και είναι γνωστός στους κύκλους των τζογαδόρων για τον εθισμό του, ενώ «κερδισμένος» είναι ο Ιμράν.

Σύμφωνα με τις τοπικές αναφορές, ο Μοσίν έπαιξε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του και έχασε, ενώ ο Ιμράν πήγε στο σπίτι του για να ... μαζέψει τα κέρδη του. Μόλις ενημερώθηκε η σύζυγος του Ιμράν, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, διαμαρτυρήθηκε έντονα και κάλεσε έναν δημοτικό σύμβουλο να λύσει την υπόθεση.

Ο δημοτικός σύμβουλος «μείωσε» το χρέος σε ένα παιδί, επιτρέποντας στη σύζυγο και το άλλο παιδί να παραμείνουν σπίτι τους.

Τότε, η γυναίκα, που παντρεύτηκε τον Μοσίν το 2012, ζήτησε διαζύγιο, ενώ αργότερα ξαναπαντρεύτηκε έναν νεώτερο άνδρα από διαφορετική περιοχή στο Νέο Δελχί.

Επίσης, ήθελε να υποβάλλει καταγγελία για το περιστατικό. Όμως, για δύο ολόκληρα χρόνια, οι αστυνομικές αρχές αρνούνταν να αναλάβουν την υπόθεση. Το αίτημά της έγινε δεκτό από περιφερειακό δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα, όταν ένας δικαστής ζήτησε από τις αρχές να εξετάσουν την υπόθεση.

Πλέον, οι ανακριτές αναζητούν τον κατηγορούμενο, ο οποίος όμως αγνοείται, καθώς έχει εγκαταλείψει το σπίτι του.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video