ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έστειλε στην πρώην του ακόμα και ερωτικό βοήθημα για να την ξανακερδίσει

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν λένε να καταλάβουν ότι μια σχέση έχει τελειώσει.
Κι έτσι θα κάνουν τα πάντα για να ξανακερδίσουν την καρδιά της καλής τους, μόνο που ο άντρας της ιστορίας μας το έφτασε πολύ μακριά. Τόσο μακριά που καταδικάστηκε τελικά.

Ο Andrej Uspensk πέρασε τρεις μήνες από τη ζωή του βομβαρδίζοντας με μηνύματα την πρώην σύντροφό του Tatjana Novitjenko. Άλλοτε ήταν τρυφερός και της έστελνε ακόμα και λουλούδια στο σπίτι της στο Τσέλσι και άλλοτε εξοργιζόταν και την απειλούσε με ανατριχιαστικά γραπτά μηνύματα.

Ο 38χρονος το παραξήλωσε όμως όταν της έστειλε έναν δονητή στα γενέθλιά της και κάτι ακατανόητο, μια «πειραγμένη» φωτογραφία με ένα τσιουάουα να πνίγεται στον Τάμεση! Ο δικηγόρος του είπε βέβαια πως ο δονητής ήταν «ένα δικό τους αστείο» και το σκυλάκι δεν πνιγόταν, παρά κολυμπούσε.



Το δικαστήριο άκουσε πάντως πως η Novitjenko τον χώρισε έπειτα από 8 μήνες γιατί το σεξ έγινε «βαρετό και τυποποιημένο». Άκουσε επίσης πόσο κόλαση της είχε κάνει τη ζωή, λέγοντας σε όλους πως είχε εγκαταλείψει το παιδί τους και τρομοκρατώντας ακόμα και τους πελάτες της στη σχολή χορού που διατηρεί.

Ακόμα και ασφαλιστικά μέτρα του είχε κάνει η 35χρονη, εκείνος όμως απτόητος. Τώρα έφαγε βέβαια 12 μήνες φυλακή και 25 μέρες κοινωνικής εργασίας, αλλά και ισόβια ασφαλιστικά μέτρα που τον αποτρέπουν από το να ξανασχοληθεί μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής του…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video