ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Φεβρουάριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Φεβρουάριο

Κριός: Ο Άρης βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, κι αυτό θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με ευκολία σχέδια που απαιτούν δυναμισμό, αλλαγές και γρήγορες αποφάσεις. 

Η έκλειψη Σελήνης στις 31/1 στο Λέοντα σας έχει ήδη προϊδεάσει για κάτι καινούριιο στον τομέα του έρωτα ή της δημιουργίας, και πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε κάτι ελκυστικό στους τομείς αυτούς. Η έκλειψη του Φλεβάρη στις 15/2 με τη σειρά της θα ενεργοποιήσει τη σχέση σας με φίλους και συνεργάτες, και μπορεί να σημάνει και την εκκίνηση σε ένα μελλοντικό σας σχέδιο το οποίο μπαίνει σε εφαρμογή.

Ταύρος: Τόσο ο Ιανουάριος όσο και ο Φεβρουάριος φέρουν για εσάς ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος με τις εκλείψεις τους, στις 31/1 και 15/2 αντίστοιχα. Και οι δύο δημιουργούν μια σειρά από προκλήσεις σε οικογένεια και δουλειά, με εντάσεις αλλά και δυνατότητες που θα ξεκαθαρίσουν στην πορρεία. Η δυναμική των εκλείψεων σε συνδυασμό με το τετράγωνο που σχηματίζουν με το Δία θέλουν να σας μετακινήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο από τις παγιωμένες θέσεις σας, πράγμα δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Για την ώρα παρατηρείτε τα γεγονότα και τα αξιολογείτε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται.

Δίδυμοι: Άρης στον Τοξότη, κι ο Φεβρουάριος ξεκινάει με φόρα σε θέματα που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Με τη σοφία του απερχόμενου Κρόνου να έχει πλέον εδραιωθεί μέσα σας, μπορείτε τώρα να προβείτε σε τολμηρές διεκδικήσεις στους παραπάνω τομείς και να περάσετε τις γραμμές σας. Η έκλειψη στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοοεί πολύ ταξίδια, επέκταση, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό, γι’αυτό είναι και η κατάλληλη περίοδος να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο πληροφορίες, ειδήσεις και τυχόν ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν από τώρα και για τον επόμενο χρόνο.

Καρκίνος: Τα θέματα υγείας και η τακτοποίηση καθημερινών εκκρεμοτήτων είναι οι δύο βασικοί τομείς στους οποίους πρέπει να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του μήνα με τον Άρη να μεσουρανεί στο ζώδιο του Τοξότη. Επίσης πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με τα οικονομικά σας, ειδικά αν έχετε υποθέσεις με τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές κτλ, μιας και η έκλειψη στις 15/2 θα δημιουργήσει καινούρια δεδομένα ή θα επαναενεργοποιήσει παλιά, προκειμένου να αναπροσαρμόσετε τη στάση σας και να διαχειριστείτε τις θποθέσεις σας με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Ο Δίας από το Σκορπιό στηρίζει τη μαχητικότητά σας και ενισχύει την πίστη σας στον εαυτό σας.

Λέων: Ο Φεβρουάριος ξεκινά μόλις μια μέρα μετά την έκλειψη στο ζώδιό σας (31/1), και μάλιστα σε μια Σελήνη που θεωρείται η μεγαλύτερη των τελευταίων 150 χρόνων! Όλη η έμφαση στο εγώ σας, τις ανάγκες σας, την αυτονομία σας και τη λάμψη σας, ανοίγοντας έτσι έναν καινούριο δρόμο στο πώς θέλετε από εδώ και στο εξής να αυτοπροσδιορίζεστε απέναντι στους άλλους. Μεγάλη ενίσχυση λαμβάνετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα από τον Άρη στον Τοξότη, ο οποίος είναι εκεί συνεχώς για να σας βοηθάει στη στοχοθέτηση. Με την έκλειψη στις 15/2 στον Υδροχόο, ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις και στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Παρθένος: Ένταση και προστριβές στην οικογένεια είναι το βασικό σκηνικό του μήνα, με τον Άρη στον Τοξότη να πυροδοτεί καταστάσεις οι οποίες πιθανόν να καταλαγιάσουν και να καταλήξουν σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα στα μέσα του επόμενου μήνα. Η καθημερινότητά σας θα είναι επίσης επιφορτισμένη με εκκρεμότητες και λεπτομέρειες που φαίνεται να μην τακτοποιούνται ποτέ, κι αυτό γιατί στις 15/2 έχουμε την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου, που από τη μια σας κάνει να αναζητάτε νέες προσεγγίσεις, από την άλλη παραβιάζει τη γνωστή σειρά σας στα πράγματα. Προσέξτε ιδιαίτερα το στρες και φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

Ζυγός: Εν μέσω εκλείψεων και με τον Κρόνο για τα καλά εγκατεστημένο πλέον στον Αιγόκερω, νιώθετε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν συχνά από τον έλεγχό σας και απειλούν τις ισορροπίες σας. Το σίγουρο είναι ότι ο Κρόνος απαιτεί αυστηρά όρια στα επαγγελματικά σας, όπως και πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Εδώ μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά η έκλειψη στον Υδροχόο στις 15/2, γιατί θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας αλλά και την επιθυμία σας να προβάλλετε προς τα έξω τις ανάγκες, τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Με Ερμή και Αφροδίτη επίσης στον Υδροχόο, ο μήνας είναι ενδιαφέρων και για τα αισθηματικά σας.

Σκορπιός: Η ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15/2, μαζί και με την ενέργεια που συγκεντρώνει και από Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη σας ζητά να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και το παρελθόν σας κι ενδεχομένως να σκεφτείτε πώς μπορείτε να δείτε τα πράγματα σε αυτούς τους τομείς μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, πιο αντικειμενική αλλά και πιο λογική. Ειδικά στο δεύτερο μισό του ο Φεβρουάριος ευνοεί αισθηματικά και ατομική αναγνώριση, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα οικονομικά σας: με τον Άρη στον Τοξότη προσοχή σε ανώφελες σπατάλες και αυθόρμητα ρίσκα.

Τοξότης: Παρά τις εκλείψεις και τις εντάσεις που αυτές αναπόφευκτα προκαλούν, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σας δίνει μια τεράστια ώθηση σε όλα όσα θέλετε να «τρέξετε», μιας και ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Χωρίς τις αυστηρές προδιαγραφές του Κρόνου να σας βαραίνουν πια, προχωράτε με τόλμη και αυτοπεποίθηση, έχοντας υπόψη ότι το δυνατό σας χαρτί είναι η επικοινωνία. Ειδικά με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15/2 (και μαζί και με τη σύμπραξη του Ερμή), ανταλλαγή πληροφοριών, σπουδές, κοντινά ταξίδια έχουν να σας προσφέρουν πολλά οφέλη. Έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια στο δεύτερο μισό του μήνα.

Αιγόκερως: Με τις εκλείψεις του Νέου Έτους (31/1 & 15/2) να μη σκιάζουν έντονα την καθημερινότητά σας, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που απαιτεί την προσοχή σας στα οικονομικά ζητήματα. Ειδικά με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 15/2, μια νέα οικονομική συμφωνία ή μια διαφορετική διαχείριση των χρημάτων σας μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση σας με το χρήμα. Εσωτερικά η διαίσθησή σας με τον Άρη στον Τοξότη βρίσκεται στο απόγειό της. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για να τελειώσετε διάφορα πρότζεκτ και να βάλετε πλώρη για καινούρια στα μέσα του ερχόμενου μάρτη.

Υδροχόος: Η έκλειψη στις 15/2 γίνεται στο ζώδιό σας, και σαν ένα φλας που στιγμιαία αναβοσβήνει, ρίχνει φως πάνω στους ατομικούς σας στόχους και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Τώρα είναι μια χρονική συγκυρία που δεν πρέπει να αφήσετε να πάει ανεκμετάλλευτη, γιατί μπορείτε πράγματι να γυρίσετε σελίδα και να οργανώσετε τη ζωή σας με έναν τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας έχει ήδη στρέψει πιο πολύ στο μέσα σας, αλλά και στην επιθυμία να ολοκληρώσετε καταστάσεις που βρίσκονται ακόμη μετέωρες. Η έκλειψη λοιπόν σας δίνει τα πρώτα δείγματα μιας νέας οπτικής, πιο κοντά στον αληθινό σας εαυτό.

Ιχθύες: Ο Άρης στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του μήνα πιέζει για δράση στα επαγγελματικά σας και προϋποθέτει αποφασιστικότητα, ρίσκο και διάθεση για επέκταση. Ερμής και Αφροδίτη μπαίνουν επίσης στο ζώδιό σας (11 & 18/2 αντίστοιχα), το ίδιος και ο Ήλιος στις 19/2. Η έκλειψη στονν Υδροχόο στις 15/2 μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αρκετά μετέωροι και μπερδεμένο, ίσως και αποκλεισμένοι από κάποιους ανθρώπους. Χρησιμοποιείστε τη διαίσθησή σας για να πάρετε αποφάσεις και βάλτε στόχους εφικτούς.

 

 

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://ift.tt/2uQuZ94)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video