ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Τούμπα βγάζει πρωταθλητή!

Η Τούμπα βγάζει πρωταθλητή!

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη καθώς όχι μόνο θα καταστεί το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αλλά θ΄ αφήσει τους πρωταθλητές σε απόσταση εννέα βαθμών. Η ψυχολογία των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο το «βάρος» και η «πίεση»  για επιστροφή στον τίτλο μετά από 33 χρόνια, ίσως παίξουν τον ρόλο τους. Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μακ, Λημνιός, Πέλκας και Πρίγιοβιτς, αν και ο Πέλκας δεν είναι 100% έτοιμος.


Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτε και παίζουν κυρίως για το γόητρο. Σε περίπτωση νίκης μέσα στην Τούμπα θα ξαναβάλουν «φωτιά» στην κορυφή και το πρωτάθλημα θ΄ αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που βέβαια η ΑΕΚ πάρει βαθμό ή βαθμούς την Δευτέρα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Γκαρθία θα παίξει πιθανότατα με τους Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδη, Πάρντο, Μιραλάς, Οφόε και Ανσαριφάρντ.

Στη «μάχη της ουράς», η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πλατανιά σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση από αυτές που θεωρούνται «εξάποντες», ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα που διεκδικεί ένα «ευρωπαϊκό εισιτήριο». Δύσκολο έργο έχει και η Κέρκυρα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον εξαιρετικά βελτιωμένο Παναιτωλικό.

Το πανόραμα της 23ης αγωνιστικής


Σάββατο (24/2)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-0

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0

Κυριακή (25/2)

15.00: Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης

17.15: ΑΕΛ - Πλατανιάς

17.15: Παναιτωλικός - Κέρκυρα

19.30: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Δευτέρα (26/2)

19.30: Ατρόμητος - ΑΕΚ

Gazzeta


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video