ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημέρα Γνωριμίας στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Ημέρα Γνωριμίας στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Η ΓΣΘ ανοίγει τις θύρες της και ενημερώνει για το νηπιαγωγείο, το δημοτικό και τα τμήματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Εκείνη την ημέρα θα υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα, ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της σχολής και παρουσιάσεις σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Θα υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των αιθουσών διδασκαλίας και η παρακολούθηση δράσεων τις οποίες ετοίμασαν οι μαθήτριες και μαθητές:

24 εκπαιδευτικές δράσεις πάνω στο θέμα «Το σχολείο που ονειρεύομαι», τις οποίες παρουσιάζουν στο κοινό οι ίδιοι οι μαθητές – δράσεις όπως είναι η ψυχοκινητική, η αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών στο σχολείο, η μάθηση χωρίς άγχος, το άνοιγμα του σχολείου σε άλλες κουλτούρες, η  κατασκευή ενός ανδροειδούς και πολλές άλλες ακόμα!
κυνήγι θησαυρού στη διαδρομή των δράσεων: θα υπάρχει και έπαθλο!
11.30 - 13.30 (κάθε μισή ώρα): Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ΓΣΘ:     
12:00 & 13:00  Παρουσίαση:  Η ΓΣΘ παρουσιάζεται και ενημερώνει για τη διαδικασία εισαγωγής

Mέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν μια ζωντανή εικόνα της καθημερινότητας του σχολείου:
σημεία πληροφόρησης στο φουαγιέ, στα οποία θα παρουσιάζονται όλα τα τμήματα και οι πολυάριθμες επιλογές και εξωδιδακτικές δραστηριότητες που προσφέρονται στη Σχολή: MUN (Model United Nations), σπουδές και επαγγελματικός προσανατολισμός, όμιλοι εργασίας, αθλητικές διοργανώσεις, καλλιτεχνικές και θεατρικές ομάδες (χορωδία, ορχήστρα κλπ.) και εκδηλώσεις, κλπ.
παρακολούθηση πειραμάτων στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών
έκθεση εικαστικών.

Η Διεύθυνση της Σχολής, το διδακτικό προσωπικό όπως και γονείς και μαθητές θα παρέχουν πληροφορίες για το σχολείο. 

Info
Ημέρα Γνωριμίας στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
Σάββατο, 3.3.2018, 11.00-14.00 στις εγκαταστάσεις της ΓΣΘ
Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
9χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, 55535 Πυλαία (πίσω από το Praktiker)
τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 475900


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video