ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκεί θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Εκεί θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Οι σκέψεις του Όσκαρ Γκαρθία για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό και οι εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα
«Φουριόζος» αναμένεται να μπει στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.


Αυτή είναι η πρώτη σκέψη του Όσκαρ Γκαρθία στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Εντολή του Καταλανού προπονητή είναι πως θα πρεσάρουν από την αρχή της αναμέτρησης τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αναμένεται να μπουν δυνατά στο ματς και να παλέψουν για τη νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Προφανώς αυτό είναι δύσκολο, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έχει δώσει τη συγκεκριμένη οδηγία και περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να το κάνουν πράξη, κάτι που δεν έγινε στην Τρίπολη και στο Περιστέρι. 
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά τουκ αι τα πάντα φαίνεται πως θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις όσον αφορά το σχήμα με το οποίο προτίθεται να κατέβει στην Τούμπα.

Τις τελευταίες ημέρες είχε δώσει το βάρος στους Σισέ και Οφόε, με τον Σενεγαλέζο να παίζει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μποτία ή τον Ένχελς και τον Βέλγο χαφ να αναλαμβάνει ελεύθερο ρόλο ως «δεκάρι» αντί του Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού να αποτελείται από τους: Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί (ή Κούτρη), Ρομαό, Ταχτσίδη, Οφόε, Μιραλάς, Πάρντο (ή Μάριν) και Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video