ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιορτάστε μαζί με το ΦΚΘ τα 90ά Βραβεία OSCAR

Γιορτάστε μαζί με το ΦΚΘ τα 90ά Βραβεία OSCAR

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στην πιο σπουδαία νύχτα της κινηματογραφικής σεζόν, την 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου σάς περιμένουμε στο Ολύμπιον από τις 23:00 με το δικό μας κόκκινο χαλί, DJ set και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Λίγο μετά θα μπούμε στην αίθουσα για το παραδοσιακό pre-show και red carpet live με την τελετή έναρξης να ακολουθεί στις 03:00, ξημερώματα της Δευτέρας.
Φέτος η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών γιορτάζει την 90ή επέτειο της Απονομής των βραβείων OSCAR σε μια δυνατή κινηματογραφική χρονιά στην οποία όλα μπορούν να συμβούν.
Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.filmfestival.gr  και την σελίδα μας στο Facebook  http://ift.tt/1xEJ9Sk

Ιδανική προθέρμανση για την βραδιά των OSCAR, ένας οσκαρικός σινε-μαραθώνιος την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, με ταινίες που διεκδικούν το χρυσό αγαλματίδιο. Λάβετε θέση!

Ολύμπιον (1/3/2018)
16:00 Εγώ, η Τόνια
18:30 The Florida Project
20:30 Η ψυχή και το σώμα
22:30 The Disaster Artist
Παύλος Ζάννας (1/3/2018)
17:30 Χωρίς αγάπη
20:00 Μια φανταστική γυναίκα
22:00 Αόρατη Κλωστή
Τιμή εισιτηρίου για τον μαραθώνιο της Πέμπτης: 7,5 ευρώ (ισχύει το 1+1)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video