ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγωνιστικές δραστηριότητες του Άτλαντα Κιλκίς

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε' όμιλος) 
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς λόγω της αργίας του Σαββάτου (Άγια Θεοφάνεια) δεν αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα. Έδωσε όμως Φιλικό αγώνα εντός έδρας την περασμένη Τρίτη με τον Ατρόμητο Τριαδίου, μέσα στα πλαίσια σύσφιξης σχέσεων των δύο Συλλόγων.

Και οι δύο προπονητές των ομάδων, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, μια και δεν τους δίνεται αυτή η δυνατότητα κατά την αγωνιστική περίοδο που διανύουν.Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Είχε λίγες φάσεις με διάρκεια, αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει αύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου με τον Αίαντα Κιλκίς στις 16:00 στο ΔΑΚ

Η σύνθεση της ομάδος: Πολιτίδης Χάρης, Χειρούλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Τρόπιος Ανέστης, Ουστάς Αναστάσιος, Καπούλας Κων/νος, Σερασκέρης Σάββας, Καραδήμος Παναγιώτης(Libero).

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ

Η παιδική ομάδας μας στο τρίτο της παιχνίδι παιχνίδι, έχασε εντός έδρας από την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας με 3-2 σετ (25-23, 25-19, 22-25, 10-25, 10-15)

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με καθαρή νίκη για την ομάδα του Άτλαντα (3-0), όμως το έχασε από δικά του λάθη.

Στα δύο πρώτα σετ ο Άτλας έπαιξε αρκετά καλά με γρήγορα τελειώματα των φάσεων, χωρίς να δίνει το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να κάνει αντεπιθέσεις. Το 3ο σετ ήταν το καθοριστικό που ενώ ήλεγχε το παιχνίδι άρχισε να κάνει λάθη και σε κρίσιμα σημεία να δίνει αδικαιολόγητους πόντους με αποτέλεσμα να το χάσει με σκορ 22-25.

Η κακή ψυχολογία του 4ου σετ είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολύ εύκολα το σετ με σκορ10-25. Στο 5ο σετ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε και έχασε τον αγώνα με 3-2 σετ.

Το θετικό είναι πως απέσπασε 1 βαθμό και παραμένει στην πρώτη τριάδα, έχοντας πάντα στόχο να διεκδικήσει πρωτάθλημα.


Η σύνθεση της ομάδος: Καπούλας Κων/νος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Πελτιάν Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Καραδήμος Παναγιώτης, Τρόπιος Ανέστης (Libero).

Coach: Χειρούλης Γεώργιος





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video