ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σεμινάριο Κινηματογράφου«Ένα ταξίδι από τη σκέψη στη δημιουργία»

Σεμινάριο Κινηματογράφου«Ένα ταξίδι από τη σκέψη στη δημιουργία»

Εν αρχή ην ο λόγος… Η αρχή και το τέλος μιας κινηματογραφικής ταινίας είναι το σενάριο. Θυμηθείτε πόσες φορές σκεφτήκατε μια ιστορία και πολλές φορές με πρωταγωνιστή τον ίδιο σας τον εαυτό και το περιβάλλον σας. Πόσες ιστορίες μοιραστήκατε, πόσες κρατήσατε ως φυλακτό και πόσες διαπέρασαν στιγμιαία το μυαλό σας. Πάθη, εσωτερικές σκέψεις, επαναστατικές σκέψεις που ποτέ δεν μπορέσατε να τις πείτε μονομιάς σε όλο τον κόσμο και να βρείτε στις ιδέες σας συμμάχους.


Εν αρχή ην η εικόνα... Σκεφτείτε πως χωρίς κόπο σκηνοθετείτε τα όνειρά σας. Τους δίνετε μορφή, συναίσθημα, επιλέγετε τις γωνίες λήψεις, το χρώμα τους, την οσμή τους, μοντάροντας αστραπιαία τις εικόνες.

Εν αρχή ην το φως… Όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε το φως θα μας συνοδεύει από τον πρωινό λαμπερό ήλιο έως το ρομαντικό ολόγιομο φεγγάρι. Σκεφτήκατε ποτέ να το διαχειριστείτε;

Εν αρχή ην ο ήχος... Ακούσατε ποτέ τα βήματα σας στην άσφαλτο, στο χιόνι, σε ένα ξύλινο δάπεδο, στο νερό; Ίσως ο ρυθμός τους και το ηχόχρωμά τους να μπορέσουν να συνθέσουν μια μελωδία. Ποτέ δεν ξέρετε.

Τελικά μάλλον όλη μας η ζωή είναι μια ταινία. Μήπως αν ενώναμε πολλοί άνθρωποι τις «ταινίες μας» να έβγαινε κάτι; Ας το μάθουμε στο Action Theater Drama Studio μέσα από ένα βιωματικό σεμινάριο κινηματογράφου.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Action Theater Drama Studio και θα διαρκέσει 3 μήνες. Θα πραγματοποιηθούν 12 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, κάθε Τρίτη 18:00 - 21:00, με οικονομική συμμετοχή 150 ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Εισηγητής: Γιώργος Φλέγγας, σκηνοθέτης κινηματογράφου. Πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής: 231 4037891 (καθημερινές 17:00-21:00) και 690 7823716.

Το Action Theater Drama Studio είναι ένας νέος τόπος συνάντησης ανθρώπων και τεχνών στην Ολυμπιάδος 133, πίσω από το Τουρκικό Προξενείο. Μία πρωτοβουλία του σκηνοθέτη θεάτρου Πέτρου Ζηβανού που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες με τη συνεργασία μελών, στελεχών και φίλων του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης. Περισσότερες λεπτομέρειες: actiontheater.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video