ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα μαρτυρία για την 44χρονη

Νέα μαρτυρία για την 44χρονη

Μαρτυρία κυνηγού ανοίγει… ενδεχομένως άλλους δρόμους στην έρευνα γύρω από το θρίλερ της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή, η οποία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα.

Κι ενώ λοιπόν το τελευταίο βίντεο καταγράφει την 44χρονη να κινείται προς το μοιραίο σημείο, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη θέση Βαρειά, σε απόσταση δηλαδή 20 λεπτών, κυνηγός από χωριό του Θέρμου, αναφέρει ότι στις 4 το μεσημέρι βρισκόταν στην παραλία αλλά αυτοκίνητο δεν υπήρχε! Πρόκειται σίγουρα για σημαντικό στοιχείο καθώς μαρτυρά ότι η γυναίκα οδηγήθηκε στο σημείο αρκετή ώρα αργότερα.

Τι συνέβη λοιπόν; Υπήρξε στάση σε άλλη περιοχή; Δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα που άλλαξε προς στιγμήν τον τελικό προορισμό; Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του κυνηγού, το αυτοκίνητο εθεάθη και την επόμενη μέρα το μεσημέρι (Κυριακή) τόσο από τον ίδιο όσο και από φίλους του κυνηγούς.

Μάλιστα, ο νεαρός κυνηγός πλησίασε όπως μας αποκάλυψε σε απόσταση αναπνοής από το αυτοκίνητο (περίπου 10 μέτρα) χωρίς ωστόσο να διακρίνει αν υπήρχε μέσα κάποιος ή κάποιοι καθώς τα τζάμια ήταν θολά (από τη φωτιά όπως αποδείχθηκε αργότερα). Όπως πάντως με βεβαιότητα μας τόνισε, το μοιραίο αυτοκίνητο δεν το είχε ξαναδεί στο εν λόγω σημείο, από το οποίο περνά καθημερινά λόγω της ενασχόλησής του με το κυνήγι, ενώ γνωρίζει την περιοχή με κλειστά μάτια. Πολλές φορές μάλιστα στο σημείο έχει δει αυτοκίνητα, αλλά όχι το μοιραίο.

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video