ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απίστευτες ουρές σε όλο τον κόσμο για την αγορά του iPhone X (φωτογραφίες)

Ξεκίνησε σήμερα 3 Νοεμβρίου η εμπορική διάθεση του - Πόσο κοστίζει το ακριβότερο iPhone που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα - Σε Αμερική, Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη οι Apple Fans αδημονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο!

Όλος ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς... iPhone! Ενός πανάκριβου κινητού τηλεφώνου, συγκεκριμένα, του μοντέλου iPhoneX που το κόστος του ξεπερνά τα 1.000 ευρώ στην ελληνική αγορά.

Από Αμερική μέχρι Κίνα σχηματίζονται απίστευτες ουρές από φανατικούς καταναλωτές που αδημονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο!

Χιλιάδες λάτρεις της Apple σε όλον τον κόσμο στήθηκαν από τα ξημερώματα της Παρασκευής στις ουρές για να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το iPhone X, που είναι διαθέσιμο σήμερα σε όλες τις μεγάλες αγορές.
Για ένα «πολύ δυνατό ξεκίνημα» με βάση τις παραγγελίες που έχουν γίνει, έκανε λόγο ο Tim Cook, μιλώντας στο CNBC.

Οι φωτογραφίες από την Νέα Υόρκη και το κατάστημα της Apple στην 5η λεωφόρο μιλούν από μόνες τους.

Με ψυγειάκια, σκηνές και ομπρέλες για τον ήλιο έχει σχηματιστεί από νωρίς το πρωί ουρά 100 μέτρων. Στη Νέα Υόρκη είναι 8 ώρες πίσω από την Ελλάδα, άρα αυτή τη στιγμή οι fans έχουν «πιάσει στασίδι» ξημερώματα έξω από το κατάστημα.


Ίδια εικόνα και στο Σαν Φρανσίσκο. Στην ουρά από νωρίς, με τους χρήστες στο twitter να αναφέρουν ότι οι Apple Fans τσακώνονται για μια καλύτερη θέση στην ουρά.


Χαμογελαστοί στο φακό δεν πτοούνται και περιμένουν να ανοίξει το κατάστημα της Apple


Στη Βοστώνη, πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης το ενδιαφέρον των Apple Fans για το πολυπόθητο κινητό τους κρατά ξάγρυπνους στους δρόμους 


Και το Ηνωμένο Βασίλειο στον «αγώνα» διεκδίκησης του iPhoneX




Αυστραλία


Σιγκαπούρη


Χονγκ Κονγκ



Γνωρίζοντας το iPhoneX

Η τιμή του iPhone X 64GB διαμορφώνεται στην ελληνική αγορά στα 1.199 ευρώ ενώ η έκδοση του iPhone X 256GB στα 1.399 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές αφορούν τις συσκευές χωρίς σύνδεση από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Όσοι επιλέξουν να προχωρήσουν σε σύνδεση οι τιμές μπορούν να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 800 ευρώ για το iPhone X 64GB και στα 1.000 ευρώ για το iPhone X 256GB. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και τα μοντέλα iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε τιμές που διαμορφώνονται κάτω από τα 1.000 ευρώ. Το iPhone X διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhone X με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps.

Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie. Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο φινιρίσματα Silver και Space Gray.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video