ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Mercedes τρολάρει τη Ferrari για το πρωτάθλημα στην F1 μέσα στο «σπίτι» της

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ πρόκλησης και παραδοχής, φαίνεται ότι είναι πολύ λεπτή, στη σχέση Mercedes και Ferrari, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τη μεταξύ τους κόντρα τα τελευταία χρόνια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.
Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου και των οδηγών (μετά των κατασκευαστών) για το 2017, το γερμανικό εργοστάσιο αποφάσισε να τρολάρει τους Ιταλούς, με ένα βίντεο το οποίο κινείται σε πολύ λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στο να χαρακτηριστεί «φάουλ» ή κομψοτέχνημα.

Το σκηνικό εκτυλίσσεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πανέμορφη πόλη της Μόντενα, 18 χιλιόμετρα βόρεια της οποίας βρίσκεται το Μαρανέλο, όπου εδρεύει το εργοστάσιο της Ferrari και η ομώνυμη πίστα, στην οποία η Scuderia πραγματοποιεί το κύριο μέρος των δοκιμών της. Μέσα σε ένα από τα γκαράζ «βρυχάται» ο κινητήρας ενός αυτοκινήτου, το οποίο είναι καλυμμένο με μια κατακόκκινη κουκούλα, παραπέμποντας στα χρώματα της Ferrari. Όμως, όταν το όχημα ξεκινάει, αποκαλύπτεται ότι είναι μια Mercedes AMG GTR, ίδια με αυτήν που οδήγησε ο Λιούις Χάμιλτον στο Όστιν και με την οποία έβγαλε… off τον Γιουσέιν Μπολτ.

Σε κάποια στιγμή, το supercar της Mercedes βγαίνει εκτός πίστας και στη συνέχεια περνάει μπροστά από το εργοστάσιο της Ferrari, όπου ένα άλογο (το σήμα της Scuderia) κοιτάει σχεδόν αποσβολωμένο. Στη συνέχεια, η GTR παίρνει κατεύθυνση προς τα βουνά της Εμίλια Ρομάνια, για να αφήσει πίσω της την πινακίδα «Μαρανέλο», συμβολίζοντας την… προσπέραση που έκαναν οι Γερμανοί στους Ιταλούς στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο τέλος του βίντεο με τίτλο «η πρόκληση συνεχίζεται» που δημιούργησε η Mercedes Ιταλίας, αναγράφεται «Η αξία της νίκης γίνεται αποτυπώνεται στη σπουδαιότητα του αντιπάλου».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video