ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλαγή χρώματος χωρίς βάψιμο; Γίνεται!

Δες τώρα πώς μπορείς να αλλάξεις – και να επαναφέρεις – το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σου όποτε θες!

Μεβράνες που βάζεις-βγάζεις όποτε θελήσεις!

Επέλεξε το χρώμα που θέλεις για το αυτοκίνητό σου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο. Η διαδικασία τοποθέτησης γίνεται από έμπειρους τεχνικούς του χώρου, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη διάρκεια ζωής της μεμβράνης.

Αν κάποια στιγμή βαρεθείς ή δεν θέλεις να έχεις τις μεμβράνες στο αυτοκίνητό σου και θέλεις να επιστρέψεις στο εργοστασιακό χρώμα, το κάνεις χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο χρώμα.

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι κατασκευασμένες με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας και έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Κάνε το δικό σου συνδυασμό!

Το Car Wrapping δεν αφορά μόνο το ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, καθώς μπορείς να «ντύσεις» ακόμα και ένα μέρος του, όπως την οροφή, το καπό, τους καθρέπτες ή την μπροστινή μάσκα.

Δεν είναι τυχαίο το ότι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ντυσίματα που έχουν γίνει και που βλέπεις συχνά σε φωτογραφίες, προέρχονται από τοπικές αλλαγές.

Εξάλλου, ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν αρκετές τέτοιες δοκιμές σε νέα τους μοντέλα. Είναι της μόδας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός πως πολλοί είναι οι σταρ παγκόσμιας φήμης που έχουν… ντυμένο αυτοκίνητο.

Λύσεις υπάρχουν και για όσους ψάχνουν καινοτομίες στο επάγγελμά τους. Πώς λειτουργούν; Μπορούν να εκτυπωθούν σχέδια της επιλογής σου σε μεγάλους εκτυπωτές, για να έχεις όποιο επιθυμείς. Στη συνέχεια εφαρμόζονται με εξειδικευμένο τρόπο, για να δημιουργήσουν άψογα, ελκυστικά σχέδια που θα ανεβάσουν level την επιχείρησή σου.

Προστατεύουν το εργοστασιακό χρώμα!

Το Car Wrapping έχει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά, είναι και το ότι αν βαρεθείς το χρώμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να το αφαιρέσεις, κρατώντας το εργοστασιακό ή τοποθετώντας νέες μεμβράνες διαφορετικών αποχρώσεων.
Το σημαντικότερο όμως, είναι το ότι το χρώμα του αυτοκινήτου σου δεν παθαίνει τίποτα. Αντιθέτως, προστατεύεται κιόλας!

Διαρκούν μέχρι και 3 χρόνια!

Με την προϋπόθεση ότι οι μεμβράνες έχουν τοποθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, η διάρκεια ζωής τους είναι τρία περίπου χρόνια.

Το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας διαφοροποιείται ανάλογα με το συνολικό μέγεθος του αυτοκινήτου σου ή το κομμάτι στο οποίο θες να γίνει η αλλαγή.


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video