ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του ηγέτη της Καταλονίας

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του ηγέτη της Καταλονίας

Μια Ισπανίδα δικαστής εξέδωσε ένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αποπεμφθέντος ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόν, δήλωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Βέλγος δικηγόρος του, Πολ Μπέκερτ στο βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT.

«Μόλις άκουσα από τον πελάτη μου ότι το ένταλμα εκδόθηκε και στρέφεται εναντίον του προέδρου και τεσσάρων ακόμη μελών της κυβέρνησής του που βρίσκονται στο Βέλγιο», τόνισε ο Μπέκερτ.

«Ο κος Πουτζντεμόν θα μείνει εδώ. Έχει δηλώσει ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις βελγικές αρχές καθόλη τη διαδικασία», πρόσθεσε ο Βέλγος δικηγόρος.

Ο αποπεμφθείς ηγέτης της Καταλονίας απαίτησε, όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, την απελευθέρωση των οχτώ πρώην μελών του υπουργικού συμβουλίου της καθαιρεθείσας καταλανικής κυβέρνησης που νωρίτερα χθες η ισπανική εισαγγελία ζήτησε την προφυλάκισή τους.

«Ως πρόεδρος της νόμιμης κυβέρνησης της Καταλονίας, απαιτώ την αποφυλάκιση των συμβούλων (υπουργών) και του αντιπροέδρου Οριόλ Ζουνκέρας», δήλωσε σε διάγγελμά του σε καταλανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Πουτζντεμόν από το Βέλγιο όπου βρίσκεται.

Σε βάρος των υπουργών διεξάγεται έρευνα με την κατηγορία της στάσης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video