ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Το ΕΕΘ στο πλευρό των Αστυνομικών"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις τα αιτήματα των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης για καλύτερη αστυνόμευση και δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσουν αυτά στην ηγεσία της Αστυνομίας και τον αρμόδιο υπουργό.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε σήμερα στο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, στη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης που είχε μαζί του το πρωί. Ο κ. Ζορπίδης τόνισε ότι «δυστυχώς τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη επηρεάζουν ευθέως την Αγορά και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να επιλυθούν. Η μικροεγκληματικότητα, τα παρεμπόριο, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και άλλων προϊόντων, που ταλαιπωρούν την Αγορά κυρίως στο κέντρο της πόλης είναι θέματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία με τον σωστό προγραμματισμό», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ.



Το Προεδρείο της Ένωσης ανέλυσε στον κ. Ζορπίδη τις θέσεις του για την κάλυψη των πολλών οργανικών θέσεων, την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού, τις τεράστιες ελλείψεις σε εξοπλισμό και οχήματα αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων.
Ο κ. Ζορπίδης δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει τις προτάσεις αυτές στην ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και τον αρμόδιο Υπουργό, ενώ ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τις δυνατότητες που έχει το ΕΕΘ να ενισχύσει υλικά κάποια από τις αστυνομικές υπηρεσίες.
Την αντιπροσωπεία της Ένωσης αποτελούσαν ο Πρόεδρος Θεόδ. Τσαϊρίδης, ο Αντιπρόεδρος Δημ. Παδιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Αλ. Καλευράς και το μέλος του ΔΣ Λαζ. Μαχαιρίδης.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video