ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κιλκίς: Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης - Πρόσφερε κι εσύ


Ανακοίνωση Προσκόπων Κιλκίς
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Πρόσκοποι Κιλκίς, πιστοί στην Υπόσχεση τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων με σκοπό να ενισχύσουν τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Τα Συσσίτια λειτουργούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας καθώς και στα Ενοριακά Παντοπωλεία της πόλης, και με τη δική σας στήριξη και αγάπη διανέμονται 300 δέματα κάθε μήνα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαγητού.

Φέτος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Εμμανουήλ, μαζί με τους Προσκόπους στη συνδιοργάνωση συμμετέχουν τα ΚΔΑΠ Ατέρμων, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Αλέξανδρος”, ο Σύλλογος Στενημαχιτών “ο Άγιος Τρύφων” και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς.

Όλοι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους, ώστε να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Η συλλογή τροφίμων θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στην πλατεία Ειρήνης, και ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017. Μπορείτε να προσφέρετε ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, όσπρια, σάλτσες και γενικά τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Στον ίδιο χώρο Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές των δύο Συστημάτων θα παίξουν και θα μοιράσουν ελπίδα και χαμόγελα, στέλνοντας δυνατά το μήνυμα αγάπης παντού.

Η εκδήλωση “Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης. Πρόσφερε κι εσύ!” πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και επαγγελματιών της πόλης.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video