ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζεται η καμπάνια του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Με το σποτ του Σωματείου Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας συνεχίζεται η καμπάνια του Επιμελητηρίου μας!

Η καμπάνια, που "τρέχει" σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικές ιστοσελίδες, έχει ως σκοπό να ενημερώσει σωστά αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές πάνω στα ζέοντα θέματα της αγοράς.

"Πιστεύουμε ότι με την καμπάνια αυτή κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στήριξης των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης αλλά ταυτόχρονα βοηθάμε και τους καταναλωτές! Με τα διαφημιστικά μας μηνύματα τους δίνουμε χρήσιμες συμβουλές και τους εφιστούμε την προσοχή για το τι και πως θα πρέπει να επιλέγουν προϊόντα και υπηρεσίες από την αγορά της Θεσσαλονίκης", τόνισε μιλώντας για την καμπάνια ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.

Για το λαθρεμπόριο, που αποτελεί κοινωνική πληγή, καλείται να ευαισθητοποιηθεί ο καταναλωτής, στο σποτ της Ένωσης Καπνοπωλών, το οποίο έχει ως εξής:
«Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί: Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Και τα λαθραία πακέτα βλάπτουν σοβαρά την οικονομία. Το λαθρεμπόριο του τσιγάρου αναγκάζει περίπτερα και ψιλικά να κλείνουν και ανθρώπους να χάνουν τη δουλειά τους.
1 στα 5 πακέτα είναι λαθραίο και 1 δις χάνεται από φόρους.
Μπορείς να το σταματήσεις. Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας.
Επαγγελματικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video