ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερήσια εκδρομή της Θρακικής Εστίας Κιλκίς στη Λάρισα


Η Θρακική Εστία Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Λάρισα για τις 17 Δεκεμβρίου 2017.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
08.30 Αναχώρηση από πλατεία Δημαρχείου.

11.00 Άφιξη στη Λάρισα. Θα μεταβούμε στο Πάρκο των Ευχών που λειτουργεί από φέτος στο ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ όπου θα ξεναγηθούμε στα περίπτερα από υπεύθυνο του Δήμου Λάρισας . Στα εορταστικά περίπτερα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να μαγειρέψουν και να παρακολουθήσουν ταινίες. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν.

Στο χώρο των 65 στρεμμάτων του ΑΛΚΑΖΑΡ θα λειτουργεί παγοδρόμιο, λούνα πάρκ, με τιμή ανά δραστηριότητα περί τα 3 ευρώ και εμπορικά περίπτερα.

Όσοι δεν επιθυμούν να επισκεφθούν τα Πάρκο των Ευχών θα μπορούν να κάνουν μία μικρή διαδρομή για ξενάγηση στην πόλη με μικρό τρενάκι που θα ξεκινά από την Κεντρική Πλατεία.

Μπορούν επίσης να επισκεφθούν το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, την Δημοτική Πινακοθήκη και άλλα αξιοθέατα, ή να περπατήσουν στο Αισθητικό Άλσος που βρίσκεται δίπλα από το Πάρκο Αλκαζάρ.

15.00 
Φαγητό και καφέ στην γραφική περιοχή "ΦΡΟΥΡΙΟ" με τις πολλές ταβέρνες και τα καφέ.

21.00 Επιστροφή στο Κιλκίς.

Τιμή 12 ευρώ κατ' άτομο ανά ενήλικα , 6 ευρώ για κάθε παιδί μέχρι 12 ετών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977931094


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video