ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1400 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί τον μήνα ως το τέλος του 2018

Επιστρέφουν την ερχόμενη Τρίτη οι θεσμοί για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την γ' αξιολόγηση.
Ψηλά στην ατζέντα είναι το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με τους θεσμούς να θέτουν ως προϋπόθεση την ουσιαστική λειτουργία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών το 2018, με τη διενέργεια ικανοποιητικού όγκου μέσω του νέου συστήματος κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Κι αυτό ενώ η ΕΚΤ έχει προειδοποιήσει τις τράπεζες ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει επίπτωση στο stress test.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, οι τράπεζες έχουν δεσμευτεί ότι τον προσεχή Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα διενεργούν τουλάχιστον 600 με 700 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ανά μήνα. Οι θεσμοί έχουν ζητήσει τουλάχιστον 600 - 700 πλειστηριασμούς τους πρώτους μήνες του νέου έτους, με σταδιακή αύξηση του όγκου μετά το δεύτερο εξάμηνο, ενώ κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018 οι τράπεζες θα πρέπει να διενεργήσουν 10.000 πλειστηριασμούς με στόχο ο συνολικός αριθμός να φτάσει τους 18.000. Πρόκειται για στόχο τριπλάσιο των πλειστηριασμών που πραγματοποιήθηκαν το 2016 (5.641 ακίνητα και 827 κινητά), ωστόσο το επίπεδο αυτό είναι 3 φορές μικρότερο από τον όγκο πλειστηριασμών (58.849) που πραγματοποιήθηκαν το 2008.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί και πάλι η συνέλευση των συμβολαιογράφων προκειμένου να αποφασίσουν επί της αναστολής ή μη της αποχής που έχουν εξαγγείλει από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Καθημερινή

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video