ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"The Crossroads 2017" από το Star Theatre Beijing

Φαντασμαγορική όπερα από το Πεκίνο, με τις πολεμικές τέχνες, τη θεατρική ερμηνεία και την ενδυματολογική λαμπρότητα να ακροβατούν παράτολμα με τη μυστηριώδη δύναμη της καθαρής κινέζικης κουλτούρας.

Τα Star Theatres σηματοδοτούν την τέχνη του μέλλοντος στην Κίνα, όπου η ορμή του πρωτοποριακού θεάτρου αναζητά διέξοδο από τις συμβάσεις πολιτιστικού κατεστημένου.

Show πολεμικών τεχνών και όπερα ταυτόχρονα, το Crossroads βασίζεται σε μια φαινομενικά απλή υπόθεση: Ο πρωταγωνιστής Wu Sheng (ανδρικός χαρακτήρας και πολεμικών τεχνών) φτάνει στο πανδοχείο κάποιου χωριού. Από καθαρή παρεξήγηση, εμπλέκεται σε καβγά με τον ξενοδόχο. Όλο το έργο βασίζεται στην αναπαράσταση της πάλης στο σκοτάδι. Η σκηνή είναι ευκρινώς φωτισμένη, ωστόσο οι δύο χαρακτήρες ερμηνεύουν σαν να μάχονται σε βαθύ σκοτάδι. Ένα τραπέζι και δύο καρέκλες αποτελούν τα μοναδικά σκηνικά αξεσουάρ. Υπάρχει μια νοερή πόρτα, την οποία αντιλαμβανόμαστε μονάχα όταν ο wu chou (κλόουν – μαχητής) προσπαθεί να την παραβιάσει μέσω παντομίμας.

Με την παράσταση να επικεντρώνεται κυρίως στην ερμηνεία παρά στο τραγούδι ή την απαγγελία, το κοινό κατανοεί με σαφήνεια τους τρόπους με τους οποίους η κινέζικη όπερα αξιοποιεί τον συμβολισμό ως μέσο σκιαγράφησης χαρακτήρων και εξέλιξης της δράσης. Ομορφιά που θα εκτιμηθεί, το μεγαλείο των δυνατοτήτων του σώματος, το Crossroads είναι μια μοντέρνα εκδοχή της ασιατικής καλλιτεχνικής παράδοσης σε ένα θέαμα που προκαλεί δέος.

Στο πλαίσιο των 52ων Δημητρίων.

LABATTOIR - ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
26ης Οκτωβρίου Τηλέφωνο: 2313318203
22 Οκτωβρίου 2017 21:00
Εισιτήρια
12€ κανονικό, 10€ μειωμένο.

Προπώληση:
• Στα εκδοτήρια του Δήμου Θεσσαλονίκης
Πλατεία Αριστοτέλους, 2310 272022, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00-15:30 // Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00-14:00 & 17:30-20:00
• Στους χώρους εκδηλώσεων
• Κάρτες Δημητρίων και προσκλήσεις για ανέργους κατόχους κάρτας ανεργίας διατίθενται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού-Τουρισμού Κουντουριώτου 17, 546 25, Θεσσαλονίκη 2313 318225
• Για ηλεκτρονικά εισιτήρια πληροφορίες στο http://ift.tt/1OGme1I


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video