ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τόσο καιρό τρως το burger σου αλλιώς!

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να μην έχεις παραπονεθεί πως τα υλικά του -πεντανόστιμου κατά τα άλλα- burger που μόλις παρήγγειλες, σκόρπισαν στην προσπάθειά σου να καταλήξουν όλα μαζί στο στόμα σου.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Burger είναι αυτό, δεν είναι μακαρονάδα. Προς έκπληξή σου δεν φταίνε ούτε τα πολλά υλικά, ούτε είναι η δομή του burger τέτοια που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή την κατάσταση… πασαλείμματος πριν καν προλάβεις να το μασήσεις.

Δυστυχώς, ο μοναδικός υπεύθυνος για την ''καταστροφή'' αυτή της αγαπημένης σου λιχουδιάς, είναι εκείνος που δεν ξέρει να το φάει σωστά. Στην περίπτωσή σου δηλαδή, εσύ! (Κι εμείς και όλες για να είμαστε ειλικρινείς).

Παρακολουθώντας ένα από τα πιο χρήσιμα videos του YouTube, το οποίο μας παρουσιάζει τις 25 τροφές που έχουμε συνηθίσει να καταναλώνουμε με τον λάθος τρόπο, θα διαπιστώσεις πως τα πάντα μπορούν να γίνουν τόσο μα τόσο απλά, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο.

Είσαι έτοιμη να μάθεις πώς τρώγονται σωστά εκτός από burger, η pizza, τα πατατάκια στο μακρόστενο κουτί και το ακτινίδιο αλλά και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις γευστικά στα υπολείμματα μερέντας που μένουν κολλημένα στη συσκευασία;


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video