ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα κινητοποίηση μεταναστών και προσφύγων από τον καταυλισμό της Μόριας

Νέα κινητοποίηση μεταναστών και προσφύγων από τον καταυλισμό της Μόριας

Συνέχεια στις χθεσινοβραδινές τους κινητοποιήσεις δίνουν σήμερα ομάδα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, διεκδικώντας ασφαλή διαμονή στον καταυλισμό της Μόριας αλλά και ισότιμη αντιμετώπιση των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλλει με αυτά των Σύρων.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ,σήμερα από το πρωί, οικογένειες Αφγανών με πολλά μικρά παιδιά ανάμεσα τους, πορεύτηκαν από τη Μόρια προς την πόλη της Μυτιλήνης. Στη βόρεια είσοδο της εθνικής οδού Μυτιλήνης Μανταμάδου στο ύψος του εργοστασίου «Καλαμάρη» αστυνομικές δυνάμεις είχαν τοποθετήσει μια κλούβα των ΜΑΤ απαγορεύοντας τους να μπουν στην πόλη και ιδιαίτερα στην αγορά της. Ταυτόχρονα παροχέτευαν την κυκλοφορία των οχημάτων μέσω παρακαμπτήριων οδών στο κέντρο της πόλης.

Η ενέργεια της Αστυνομίας δεν απέτρεψε τους διαμαρτυρόμενους από το να παραμείνουν εκεί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από την κλούβα.

Τελικά όταν η αγορά έκλεισε, επιτράπηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε περίπου 100 άτομα που είχαν απομείνει να συνεχίσουν την πορεία τους προς το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα προς την κεντρική πλατεία Σαπφούς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video