ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΗΣ Π.Κ.Μ

Βιωματικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας» διοργανώνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας. Στόχος του σεμιναρίου, που απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών), είναι να καλύψει τον τομέα της συμβουλευτικής γονέων,
ενισχύοντας παράλληλα τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο μέσα από βιωματικά σεμινάρια, με δωρεάν συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους.
Το σεμινάριο με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας» θα υλοποιηθεί στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σε 8 δίωρες (πρωινές, εβδομαδιαίες) συναντήσεις, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 15 άτομα. Ο χώρος και ο χρόνος του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν, εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις συμμετοχής από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, γραφεία 20, 21, 29 και 30) και διαδικτυακά από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη διεύθυνση www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας το Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας – Ανακοινώσεις) ή πληκτρολογώντας το σύνδεσμο: http://ift.tt/2gqjLTF

Η αίτηση αποστέλλεται συμπληρωμένη
α) ηλεκτρονικά στα παρακάτω e-mail:
o.ntikikou@pkm.gov.gr, m.papadopoulou@pkm.gov.gr, e.patidou@pkm.gov.gr, c.roufou@pkm.gov.gr και i.triantafillidou@pkm.gov.gr
ή β) κατατίθεται έντυπη στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (βλ. παραπάνω).
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2313330858, 2313330819, 2313330856, 2313330843 και 2313330873
Τηλέφωνα συντονιστών του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας:
Μαρία Σιδηροπούλου 2313 330860
Ασημένια Αδαμίδου 2313 330859

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, το βιωματικό σεμινάριο υλοποιείται παράλληλα από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από μέλη του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας με ψυχοκοινωνική ειδίκευση.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video