ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δελτιο Τυπου Κίνημα Δεν Πληρώνω: Μηνύσεις σε συμβολαιογράφους και παπαγαλάκια ΜΜΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ   ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
Εχθές, 20/10/2017, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Παπαδόπουλος , πήγαν στην Πταισματοδίκη για τη μήνυση που έχουν καταθέσει, ως εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Γεώργιο Ρούσκα, την  Μελπομένη Μπαρλαμά και τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ, Φιλιππίδη, Βουλαρίνο και Νικολάου.
Ακολουθεί η δήλωση του Λεωνίδα Παπαδόπουλου: «Εχθές, 21/10, επισκεφθήκαμε την Πταισματοδίκη, η οποία έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση για την μήνυση που εγώ και ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω, υποβάλλαμε στους μεγάλο-κόρακες Γεώργιο Ρούσκα και Μελπομένη Μπαρλαμά και τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ, Φιλιππίδη, Βουλαρίνο και Νικολάου. Η μήνυσή μας, αφορά στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.
Και έπεται συνέχεια... Ευχαριστούμε πολύ τον συναγωνιστή και δικηγόρο μας, Κώστα Ζηκογιάννη για την νομική εκπροσώπηση. Ακούστε το καλά κοράκια, τραπεζίτες και καναλάρχες: το Κίνημά μας δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί και όλη η λάσπη που εκτοξεύετε θα σας γυρίζει πίσω και θα σας πνίξει! Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Ο Αγώνας μας θα νικήσει!»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video