ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς αντέδρασε η Κ.Παπακώστα στο άκουσμα της διαγραφής της

Πώς αντέδρασε η Κ.Παπακώστα στο άκουσμα της διαγραφής της

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση για την καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα

 (φωτογραφία) από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής της Β' Αθήνας έδειχνε σαν να μην το πίστευε.

Όπως μας πληροφορεί Βηματοδότης, η κ. Παπακώστα ρωτούσε και ξαναρωτούσε δημοσιογράφους εάν στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Κόμματος Κ. Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση έγραφε και τους... λόγους της διαγραφής της. Και όταν της ειπώθηκε ότι συνήθως τέτοιου είδους επιστολές είναι λακωνικές και αναφέρουν απλώς την πρόθεση του προέδρου του κόμματος για διαγραφή, η κυρία Παπακώστα ξέσπασε.

«Δεν παραδίδω την έδρα» είπε «γιατί δεν είμαι εγώ αυτή που έφυγε από το κόμμα, αυτοί με έδιωξαν» και «δεν πρόκειται να πάω στον κόμμα του Πάνου Καμμένου γιατί δεν φεύγω από ένα μεγάλο κόμμα για να πάω σε ένα μικρό»...

Εν συνεχεία, η κυρία Παπακώστα άρχισε να απαριθμεί τους λόγους που κατά γνώμη της οδήγησαν στην εκπαραθύρωσή της από τη γαλάζια ΚΟ: «Δεν τους άρεσε ούτε το ύφος αλλά ούτε και το ήθος μου, αυτό το ήπιο ύφος ασκήσεως πολιτικής, που πηγάζει και από τον Αριστοτέλη, αλλά και από τις αξίες που μας έδωσε ο Κώστας Καραμανλής» έλεγε. Δεν επιζήτησε ποτέ οξύτητα στον πολιτικό λόγο. Εως εδώ καλά, θα πείτε, τα λόγια της δεν εμπεριέχουν ούτε οξύτητα ούτε επιθέσεις εναντίον συναδέλφων της. Αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.

Επιτέθηκε εν συνεχεία με σφοδρότητα εναντίον του Αδωνη Γεωργιάδη, θεωρώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτός ευθύνεται για την καρατόμησή της. Λέει μάλιστα ότι τίποτε από όσα της αποδίδονται δεν ειπώθηκε στην ομιλία της στη Βουλή, ότι δηλαδή δεν στήριξε τον Καμμένο, και μάλιστα για να το αποδείξει είπε ότι «ανήρτησα και το βίντεο από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook». Απλώς ο Αδωνις, κατά την άποψή της, δημιούργησε το ζήτημα: «Τον συνέλαβα στις σκάλες, δίπλα από τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών να τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους και να τους λέει "ακούστε τι έκανε σήμερα η Παπακώστα με τον Καμμένο" και τους έδινε αναφορά για πράγματα που δεν είπα. Από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα»...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video