ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Πριν τρεις μήνες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου και τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η αγαπημένη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. “Ζουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Είναι δώρο Θεού. Ήθελαν πολύ ένα παιδί”, αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον τους και συνέχισε: “Είναι τρισευτυχισμένοι. Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το αγγελούδι τους. Μετρούν αντίστροφα για αυτήν την πολύ μεγάλη και σημαντική στιγμή της ζωής τους”.

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια πήρε την απόφαση τον περασμένο Ιανουάριο να κάνει το μεγάλο βήμα, μιας και οι δυο τους είναι αχώριστοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά καιρούς λόγω της απόστασης που προέκυπτε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μπασκετμπολίστα. Ο Δημήτρης, άλλωστε, έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Άρη, Μπιλπάο, Λουκόιλ και Πανιωνίου, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Πάτρας. Για αυτό το λόγο άλλωστε και η τραγουδίστρια είχε εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στην Πάτρα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του!

Η Ελεάνα, που προέρχεται από οικογένεια… πρωταθλητών, μιας και ο πατέρας της είναι ο θρυλικός, παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, Λάκης Παπαϊωάννου, φαίνεται πως δεν παρέκκλινε πολύ από αυτό που γνώρισε μεγαλώνοντας και επέλεξε να μοιραστεί τη ζωή της με έναν αθλητή, αυτή τη φορά του μπάσκετ! Ο γάμος του ζευγαριού μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει το talk of the town και τώρα αναμένεται να έρθει και το μωράκι για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video