ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι δικαστικές περιπέτειες του Πλούταρχου με την εφορία

Δεν τελειώνει ο δικαστικός «Γολγοθάς» για τον Γιάννη Πλούταρχο, που έπειτα από έλεγχο του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου) καλείται να πληρώσει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε κατηγορούμενος στο Ε’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία των χρεών στο Δημόσιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την κατηγορία, «όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τα Nομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων (4) μηνών τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών, εφόσον το συνολικό χρέος υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ».

Ο τραγουδιστής, μέσω της συνηγόρου του, ζήτησε αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να εκδοθεί απόφαση επί αναίρεσης που έχει κάνει στο Διοικητικό Δικαστήριο.

«Ο πίνακας χρεών που συνοδεύει τη συγκεκριμένη δίωξη είναι αυτούσιος με αυτόν για τον οποίο έχει ασκηθεί προσφυγή στη ΔΕΔ. Ο έλεγχος του ΚΕΦΟΜΕΠ στηρίχθηκε σε έλεγχο του ΣΔΟΕ και εκδόθηκαν πρόστιμα. Πάνω σε αυτά ασκήθηκε προσφυγή. Σε μεγάλο βαθμό έχει γίνει δεκτή η προσφυγή και έχει ασκηθεί αναίρεση για τα υπόλοιπα. Ζητάμε αναβολή για κρείσσονες αποδείξεις, προκειμένου να προσκομίσουμε τα σχετικά έγγραφα και αποφάσεις», ανέφερε στην έδρα η συνήγορος του τραγουδιστή.

Ακολούθησε αναλυτική εξέταση του πίνακα χρεών του τραγουδιστή προς το Δημόσιο, με το ακροατήριο να μένει εμβρόντητο από το ύψος των ποσών που ακούστηκαν. Εγγραφές για ποσά ύψους 588.000, 1.292.000, 1.777.0000, 76.154, 284.318, 22.000, 35.580, 67.583 ευρώ αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη δικαστική αίθουσα, με τους παρισταμένους να αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνθρωπος που οφείλει τόσα χρήματα, αφού στο δικαστήριο αναφερόταν το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή και όχι το καλλιτεχνικό του. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναβολή στην υπόθεση για τον Μάρτιο του 2018, προκειμένου να έχουν εκδοθεί αποφάσεις για το διοικητικό σκέλος των υποθέσεων.

Από την πλευρά του, ο καλλιτέχνης, μέσω της συνηγόρου του, ζήτησε αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να εκδοθεί απόφαση επί αναίρεσης που έχει κάνει στο Διοικητικό Δικαστήριο.

Η αρχή της υπόθεσης τοποθετείται το 2013, όταν το ΣΔΟΕ είχε ξεκινήσει έρευνα στα οικονομικά του τραγουδιστή και της συζύγου του, Μαρίας, με το φάκελο να διαβιβάζεται στο ΚΕΦΟΜΕΠ.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video