ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βολές Ερντογάν κατά Τραμπ: Η Αμερική δεν είναι πολιτισμένη χώρα

Βολές Ερντογάν κατά Τραμπ: Η Αμερική δεν είναι πολιτισμένη χώρα

Επίθεση κατά του πρόεδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκφράζοντας την άποψη πως η Αμερική δεν είναι πολισμένη χώρα.

Την οργή του Τούρκου προέδρου, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, φέρεται να έχουν προκαλέσει τα αμερικανικά εντάλματα σύλληψης για τους σωματοφύλακές του. Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουνίου οι Αμερικανικές αρχές εξέδωσαν 13 εντάλματα σύλληψης σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του Ερντογάν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι ότι επιτέθηκαν τον περασμένο μήνα σε Κούρδους διαδηλωτές κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής πορείας στην Ουάσιγκτον.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του το Σάββατο σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος είπε «οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αποκαλούνται πολιτισμένη χώρα μετά τα εντάλματα σύλληψης».

«Εάν η Αμερική εκδίδει εντάλματα σύλληψης για τους 13 σωματοφύλακες μου σε μια χώρα όπου πήγα προσκεκλημένος, λυπάμαι, αλλά δεν θα πω ότι η χώρα αυτή είναι πολιτισμένη» πρόσθεσε.

Παράλληλα, πρόεδρος της Τουρκίας ισχυρίστηκε ότι οπαδοί του απαγορευμένου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) και μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETÖ) ενώθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του σε απόσταση μόλις 40-50 μέτρων από εκεί που βρισκόταν με τους σωματοφύλακες του και διερωτήθηκε:

«Οι φρουροί ασφαλείας πήραν μέτρα για εμάς, μάλιστα δύο από αυτούς δεν ήταν καν εκεί… Είναι αυτό δικαιοσύνη;».

Τέλος ο Τούρκος πρόεδρος επέκρινε την πολιτική του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους, αναφέροντας «η Τουρκία δεν έκλεισε ποτέ τις πόρτες της σε ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά. Οι μουσουλμάνοι στην Αμερική αντιμετωπίζουν απελάσεις, επομένως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη χώρα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video