ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φυλάκιση με αναστολή σε γνωστό παρουσιαστής για ρευματοκλοπή! - Δείτε ποιος είναι...

Στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος οδηγήθηκε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος με το δικαστήριο να του επιβάλει την ποινή της 7μηνης φυλάκισης με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» το ρεύμα ήταν αξίας 1.330 ευρώ που με τους τόκους έφτασε τα 1.700, καθώς έχοντας… πειράξει το ρολόι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς για τους τελευταίους 16 μήνες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», ο πρώην παρουσιαστής της τηλεόρασης παραπέμθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Μικρούτσικος τιμωρήθηκε και η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή.



aftodioikisi.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video