Το ψάρι είναι πολύ θρεπτικό και ωφέλιμο για τον οργανισμό μας όμως το γίνεται μετά το ψήσιμο όταν το σπίτι μυρίζει ψαρίλα;
Δείτε πως να εξαφανίσετε την έντονη μυρωδιά με τρία υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας…
Το ψάρι πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι μας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, καθώς τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό είναι πολλά.
Είναι από τις πιο υγιεινές και θρεπτικές τροφές που υπάρχουν αλλά η μυρωδιά που αφήνουν τα ψάρια στο σπίτι κατά το καθάρισμα και το μαγείρεμα τους είναι ίσως ό,τι χειρότερο υπάρχει αφού πρόκειται για μια μυρωδιά που δεν φεύγει εύκολα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να την εξαφανίσετε στο λεπτό.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κανέλα (ή βανίλια ή γαρύφαλλο).
Βάλτε σε ένα μπρίκι νερό και βράστε μέσα σε αυτό ένα από τα παραπάνω βότανα. Και τα τρία αυτά μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες μυρωδιές. Αφήστε, λοιπόν, το μπρίκι με το νερό πάνω στο τραπέζι της κουζίνας σας και αυτό θα κάνει τη δουλειά που πρέπει.
[pronews.gr]
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου