ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

TA ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ



Η εκφώνηση κάθε στιγμή ενός ακόμη ΘΑ από τους ανθρώπους που έχουν κάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως μια παλιά ξεχασμένη ανάμνηση, τους κυβερνώντες δηλαδή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλά κρατεί.


Αναφερόμαστε στην μοναδική δεξιοτεχνία (εκεί τα πηγαίνουν περίφημα και μάλλον είναι το μοναδικό που τα καταφέρνουν τόσο καλά) που έχουν και την οποία αναγνωρίζουν όλοι οι Ελληνες πλέον το αράδιασμα τόσων υποσχέσεων που παραμένουν κούφια λόγια δυστυχώς γιατί έτσι δεν βοηθούν την χώρα σε τίποτε.
Ο λόγος λοιπόν σήμερα για τον τομέα του αθλητισμού και τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις οι οποίες θα κατευθύνονταν για την υλοποίηση έργων σημαντικών τα οποία η νέα γενιά αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλητισμού θα χρησιμοποιούσαν προκειμένου να αφοσιωθούν στα σπορ για να γυμνάσουν και να διατηρήσουν την σωματική και ψυχική ευεξία τους.
Χρηματοδοτήσεις ενταγμένες στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που όμως μένουν στα ... χαρτιά γιατί όπως θα διαπιστώσετε και εσείς (στους πίνακες που σας παρουσιάζουμε και οι οποίοι έχουν αναρτηθεί από τους ίδιους τους κυβερνώντες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ:78Μ9465ΧΙ8-ΚΡΠ). 
Οπως βλέπετε λοιπόν για τα έργα τα οποία μας αφορούν εμάς στο νομό Κιλκίς και γι΄ αυτό κάνουμε την ανάρτηση αυτή οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαθέτουν για αθλητικά έργα ΨΙΧΟΥΛΑ καθώς οι προϋπολογισμοί δεν λαμβάνονται ως φαίνεται σοβαρά υπ΄ όψιν καθώς μένουν μόνο ως γραπτό και τίποτε παραπάνω. Γιατί άλλο το συνολικό προϋπολογισθέν ποσό και άλλο διαθέτει το ταμείο του Ελληνικού κράτους.




Πιο αναλυτικά:

1) ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 95.000,00 ΕΥΡΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10.000.00 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ,

2) ΕΡΓΟ: ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 51.500,00 ΕΥΡΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10.000,00 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ.

Αυτά για το Δήμο Παιονίας και πάλι καλά γιατί για το Κιλκίς και το εδώ συνεχιζόμενο έργο συνώνυμο με το Γεφύρι της Αρτας των εργασιών στο δημοτικό στάδιο το 2017 απομένουν να διατεθούν για να ολοκληρωθεί το ποσό των 740.000,00 ευρώ περίπου που μάλλον δεν βλέπουμε καν στον ορίζοντα ούτε καν με το τηλεσκόπιο.





ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ερωτούμε λοιπόν τους εδώ εκπροσώπους της κυβέρνησης (Βουλευτή, Ανώτατα κυβερνητικά στελέχη που έχουν διορισθεί σε θέσεις και φορείς κλειδιά της δημόσιας ζωής, μέλη Δ.Σ. οργανισμών κ.ο.κ., στελέχη των τοπικών κομματικών επιτελείων που για άλλα ζητήματα εκδίδουν άμεσα μακροσκελείς ανακοινώσεις και πομπώδη ενημερωτικά δελτία της κοινής γνώμης θα διατυπώσουν μια άποψη ή κάνουν αφωνία που τους εμποδίζει να γράψουν ή να βγάλουν μιλιά για όσα ΄΄ωραία΄΄ επιφυλάσει η κυβέρνηση της ελπίδας στην νεολαία και τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό στον ακριτικό τόπο μας;
Και που με τους ρυθμούς των πληρωμών που αποφάσισαν θα χρειασθούν χρόνια πολλά για να ολοκληρωθούν.

Ή μήπως και στον τομέα των αθλητικών υποδομών ισχύει κάτι ανάλογο με τις υποσχέσεις περί ακύρωσης του μνημονίου με ένα άρθρο και ένα νόμο, του ΕΝΦΙΑ και άλλων πολλών πολλών υποσχέσεων που ΄΄φάγαμε΄΄ όλοι οι Ελληνες και δώσαμε στην αριστερά του ΟΧΙ που σε μια νύχτα γίνεται ΝΑΙ την ευκαιρία να μας αποδείξει ότι φοβόμασταν δηλαδή να κάνει μια τρύπα στο νερό.


 
Κουράγιο Ελληνίδες και Ελληνες. Μπόρα είναι θα περάσει. Πολύ σύντομα μάλιστα. Μέχρι τότε περαστικά μας ! ! !


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΙΔΟΥ ΄΄ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ΄΄. 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. ΑΔΑ:78Μ9465ΧΙ8-ΚΡΠ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ:















































Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video