ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα Street Relays επιστρέφουν για ένα εντυπωσιακό φινάλε

Ιωάννινα Βίκος Street Relays 2017
Από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην πόλη των Ιωαννίνων τον περασμένο Ιούνιο, η πρώτη φάση των Βίκος Street Relays 2017, στο μυαλό όλων μας ήταν το επόμενο ραντεβού της χρονιάς, το επόμενο ραντεβού μαζί σας.

Οι μέρες πέρασαν, το ίδιο και το καλοκαίρι και η ανθρώπινη σκυταλοδρομία, που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα, έτρεξε στην Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και τερμάτισε εμφατικά στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο των αγώνων, επιστρέφει κοντά σας, με πρώτο σταθμό του δεύτερου κύκλου την πόλης της Λάρισας.

Στην καρδιά της Θεσσαλίας θα κάνουμε στις 29 Οκτωβρίου τον πρώτο σταθμό και θα να φτάσουμε, με τους τρεις επόμενες διαδρομές, όλοι μαζί στο φινάλε της χρονιάς.

Το Νοέμβριο θα τρέξουμε στη Χαλκίδα (5/11) και τον Πειραιά (19/11), ενώ η αυλαία θα πέσει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με δύο υποψήφιες πόλεις, τη Λαμία και την Πάτρα, που μπαίνουν κι αυτές, πλέον, στους ετήσιους σταθμούς των Βίκος Street Relays.

Άλλωστε, οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου κατόρθωσαν στο πρώτο μισό κομμάτι της αγωνιστικής σεζόν να ανοίξουν φτερά, να φτάσουν μακριά και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Χάρη, λοιπόν, στη δική σας εντυπωσιακή παρουσία όλοι μας προετοιμαζόμαστε για τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, έχοντας από τώρα το βλέμμα και στην επόμενη χρονιά.

Τα Βίκος Street Relays και όλοι εσείς θα συνεχίσουμε να «παράγουμε» αθλητισμό και να προάγουμε τον πολιτισμό, γιατί όπως λέμε: «Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά…».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.
http://ift.tt/2o4iEXG
https://twitter.com/StreetRelays
http://ift.tt/2osdV5u






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video