ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έρευνα για κρυφές χρηματοδοτήσεις των Podemos από Βενεζουέλα και Ιράν

Εμείς στην Ελλάδα να μην ψαχτούμε για κάτι ανάλογο...;
Σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής της Ισπανίας αναμένεται να συζητηθεί το επόμενο διάστημα η υπόθεση της πιθανής χρηματοδότησης των Podemos από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, που ερευνάται από ειδική Επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, το Λαϊκό Κόμμα του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο της Βουλής της Βενεζουέλας Φρέντυ Γκεβάρα (ο οποίος αυτές τις μέρες πραγματοποιεί συναντήσεις με ευρωπαίους ηγέτες) καθώς εκείνος έχει ερευνήσει για λογαριασμό της Βουλής της Βενεζουέλας την εν λόγω υπόθεση.

Ο Ραχόι εξετάζει μάλιστα το ενδεχόμενο να κληθούν να μιλήσουν σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής της Ισπανίας τόσο ο Γκεβάρα, όσο και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βενεζουέλας Ραφαέλ Ισέα αλλά και η Γενική Εισαγγελέας της Βενεζουέλας Λουίζα Ορτέγα Ντίας που έχει διαφύγει από τη χώρα, λόγω των διώξεων από την κυβέρνηση Μαδούρο, και να προσκομίσουν ό,τι στοιχεία διαθέτουν.

Οι Podemos έχουν αρνηθεί ότι είχαν οικονομικές συναλλαγές με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Οι επικεφαλής του κόμματος άλλωστε υπενθυμίζουν πως όλες οι καταγγελίες για την πιθανή χρηματοδότηση τους έχουν μπει στο αρχείο. Ωστόσο, ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε στη Βουλή: «Αν υπάρχει κάποιο πολιτικό κόμμα που έχει χρηματοδοτηθεί από τη Βενεζουέλα και το Ιράν εμένα με ενδιαφέρει».

Σύμφωνα με την El Pais αν οι διεργασίες που προωθεί ο Ραχόι προχωρήσουν, τότε ο ηγέτης των Πάμπλο Ιγκλέσιας θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην Βουλή για την υπόθεση αυτή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video