ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

H βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Εθνική ομάδα απέναντι στην Εσθονία, ήταν κατά διαστήματα… απογοητευτική και έμεινε στο 0-0.


Έτσι, το 3-2 των Κύπριων επί της Βοσνίας και μάλιστα με ανατροπή πήγε ουσιαστικά χαμένο με τους Εσθονούς να βάζουν με… ευκολία, δύσκολα στον Μίκαελ Σκίμπε και στους παίκτες του.Σε ένα ματς που, για 65 λεπτά, έμοιαζε… φιλικού χαρακτήρα, η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν έβαλε «φωτιά» στον 8ο όμιλο!

Mε τους Ογκνιέν Βράνιες και Γκόικο Τσίμιροτ στην βασική ενδεκάδα, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη προηγήθηκε με 2-0 της Κύπρου στο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Τόνι Σούνιτς (32'), Έντιν Βίσκα (43') και έμοιαζε να βρίσκεται κοντά σε ένα πολύ σημαντικό «διπλό».

Οι γηπεδούχοι όμως, με εκπληκτική αντεπίθεση στην επανάληψη και σκόρερ τους Δημήτρη Χριστόφη (65'), Βίνσεντ Λάμπαν (67'), Πιέρο Σωτηρίου (76'), επικράτησαν με 3-2 της ομάδας του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, μπαίνοντας έτσι στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου και κάνοντας παράλληλα ένα σπουδαίο «δώρο» στην Εθνική Ελλάδας.

Βέλγιο - Γιβραλτάρ 9-0

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κονιορτοποίησαν στο πρώτο ημίχρονο το αδύναμο Γιβραλτάρ, πετυχαίνοντας έξι τέρματα και κάνοντας επίδειξη δύναμης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδας την Κυριακή. Οι Ντρις Μέρτενς (15'), Τόμας Μενιέ (18'), Ρομέλου Λουκάκου (21', 38'), Άξελ Βίτσελ (27') και Εντέν Αζάρ (45') σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνες, η οποία όμως «έχασε» τον πολύτιμο κεντρικό μέσο Άξελ Βίτσελ, που αποβλήθηκε (με απευθείας κόκκινη κάρτα) στο 41o λεπτό του αποψινού αγώνα, ενώ οι Μενιέ (60', 67') και Λουκάκου (84') διαμόρφωσαν το τελικό 9-0 στην επανάληψη.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Βέλγιο 19 (33-2)
Ελλάδα 13 (10-3)
Βοσνία-Ερζεγοβίνη 11 (15-8)
Κύπρος 10 (8-11)
Εσθονία 5 (5-17)
Γιβραλτάρ 0 (3-33)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video