ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Eurobasket: Έπαιξε σαν ομάδα και προκρίθηκε

Eurobasket: Έπαιξε σαν ομάδα και προκρίθηκε

Στο πρώτο ματς που έπαιξε σαν... ομάδα, η Ελλάδα νίκησε την Πολωνία με 95-77 και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του Eurobasket.

Μετά από τρεις σερί ήττες (Γαλλία, Σλοβενία, Φινλανδία) η «γαλανόλευκη» ύψωσε ανάστημα στον «τελικό» με τους Πολωνούς, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πέρασε στην φάση των νοκ άουτ αγώνων, όπου το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Λιθουανία στο «Σινάν Ερντέν» της Κωνσταντινούπολης».
Σλούκας και Καλάθης ήταν οι «μπροστάρηδες» της μεγάλης εμφάνισης της Εθνικής. Ο άσος της Φενέρμπαχτσε πέτυχε 26 πόντους με 5/6 τρίποντα, ενώ ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού έκανε νταμπλ-νταμπλ με 24 πόντους και 10 ασίστ. ολύ καλός και ο Πρίντεζης που πέτυχε 14 πόντους, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο Παπαγιάννης με 8 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Το κακό πρώτο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο δέχτηκε 29 πόντους, δεν επηρέρασε την «γαλανόλευκη» που «μεταμορφώθηκε» στην δεύτερη περίοδο και με... όπλο την καλή άμυνα και τα «τρίποντα» (7/10) κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να προηγηθεί ακόμη και με +8 πόντους (49-41).
Παρά την πίεση που δέχτηκε στην 3η περίοδο η ελληνική ομάδα, όχι μόνο δεν «κατέρρευσε», αλλά όσες φορές οι Πολωνοί ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά με +1, η απάντηση των διεθνών ήταν άμεση. Καλάθης και Σλούκας οδηγούσαν με μαεστρία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που στην τελευταία περίοδο όχι μόνο δεν κινδύνευσε, αλλά πήρε και διαφορά που έφτασε και στο +18.
Η Ελλάδα στο πιο κρίσιμο ματς που έδωσε στην πρώτη φάση του τουρνουά κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ. Τώρα καλείται να διαχειριστεί σωστά την επιτυχία της και με την καλή ψυχολογία που έχει να τα δώσει όλα με τους Λιθουανούς για να περάσει στην οκτάδα. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video