ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έξι εκ. Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις εστίες τους

Έξι εκ. Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις εστίες τους

Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια κάτοικοι της Φλόριντας κλήθηκαν από τις αρχές να εγκαταλείψουν τις εστίες τους σήμερα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Πολιτείας στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, που απειλείται από την άφιξη, εντός των προσεχών ωρών, του σφοδρού κυκλώνα Ίρμα.

Οι υπηρεσίες διάσωσης της Φλόριντας (Division of Emergency Management) «εκτιμούν ότι 6,3 εκατομμύρια κάτοικοι της Φλόριντας έλαβαν εντολή εκκένωσης», έναντι 5,6 εκατομμυρίων χθες το βράδυ, επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του κυβερνήτη.

Περισσότεροι από 54.000 άνθρωποι έσπευσαν σε περίπου 320 καταφύγια που έχουν ανοίξει οι αρχές σε ολόκληρη την Φλόριντα, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι έχουν λάβει από μόνοι τους μέτρα προφύλαξης, πριν από την προβλεπόμενη άφιξη την Κυριακή το πρωί της Ίρμας.

Ο κυκλώνας έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων στην Καραϊβική.


Ο κυκλώνας αποδυναμώθηκε σε κατηγορίας 3 όμως αναμένεται να ενισχυθεί εκ νέου καθώς θα προσεγγίζει τη Φλόριντα, έγινε γνωστό από το Αμερικανικό Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλώνων (NHC), ενώ αναφέρθηκαν τουλάχιστον 6 νεκροί στα βρετανικά υπερπόντια εδάφη.

«Υπάρχουν 5 επιβεβαιωμένοι θάνατοι» στις βρετανικές Παρθένες Νήσους, επισήμανε σε ένα μήνυμα προς το Γαλλικό Πρακτορείο η τοπική κυβέρνηση, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να προετοιμαστούν για την άφιξη ενός νέου κυκλώνα, του Χοσέ.

«Οι πολίτες πρέπει να σπεύσουν σε καταφύγια το αργότερο έως το απόγευμα, καθώς αναμένουμε την άφιξη του κυκλώνα Χοσέ, ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει καιρικές συνθήκες επιπέδου τροπικής καταιγίδας» προειδοποιεί σε ένα δελτίο τύπου η Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών των Νήσων.
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video