ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κικίλιας-Μπαλατσινού: Θα φτάσουν μέχρι τον γάμο;

Ενας ξαφνικός μεγάλος έρωτας παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις: το ειδύλλιο ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια και στην Τζένη Μπαλατσινού, που δημοσιοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται ότι παίρνει νέα τροπή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από κοινούς φίλους πριν από πέντε μήνες και είναι έκτοτε αχώριστο, ζώντας, όπως λένε οι γνωρίζοντες, «έναν μεγάλο έρωτα». Τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνουν ότι βίωσαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον που δεν είχαν νιώσει ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε μήνες, σε μια έξοδο με κοινούς φίλους. Φαίνεται, όπως λένε κοινοί γνωστοί, ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα από τον περασμένο Απρίλιο -όταν γνωρίστηκαν- να είναι αχώριστοι. Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι.

Η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» έκαναν τον γύρο της πολιτικής και κοσμικής Αθήνας. Η Τζένη, που μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο ζει στα βόρεια προάστια, δηλώνει ερωτευμένη όσο ποτέ ξανά και φαίνεται ότι έχει ενημερώσει τις δύο μεγαλύτερες κόρες της που σπουδάζουν στην Αμερική για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, που μόνο εφήμερη δεν είναι. Στην Αθήνα ζει πλέον με τον μοναχογιό της.

Ηδη το ζευγάρι συζητά να συγκατοικήσει σύντομα και κάνει όνειρα για τη μελλοντική του ζωή, που, όπως προβλέπουν οι γνωρίζοντες, ενδέχεται να καταλήξει σύντομα σε γάμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συναντάται καθημερινά, κάνει ρομαντικούς περιπάτους στα βόρεια προάστια, μαγειρεύουν και ανταλλάσσουν όρκους αιώνας αγάπης. Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας λέει σε φίλους του: «Έπρεπε να φτάσω 43 χρονών για να γνωρίσω τον έρωτα και αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ». Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που λέγεται ότι κάνει σχέδια ακόμη και για να αποκτήσει ένα παιδί.

Ωστόσο, ο έρωτας αυτός δεν ανθίζει χωρίς δυσκολίες, αφού το πολιτικό περιβάλλον του πρώην υπουργού και η οικογένειά του φαίνεται να διατυπώνουν σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή αυτή. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να θεωρεί ότι η σχέση αυτή και ο γάμος μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο ίδιος, αντιθέτως, φέρεται αποφασισμένος να συγκρουστεί με στερεότυπα και κοινωνικές προκαταλήψεις και να μη τα λάβει υπόψη του. Είναι τόσο ερωτευμένος, λένε, που δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα». Μάλιστα, σε όσους του επισημαίνουν τους κινδύνους για την πολιτική του σταδιοδρομία απαντά ότι «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».

Στη ΝΔ δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αφού η ηγεσία της έχει ξεκαθαρίσει εγκαίρως στον εκπρόσωπο Τύπου ότι «οι προσωπικές επιλογές των ανθρώπων δεν αφορούν τον δημόσιο χώρο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video