ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιτέλους νίκη! Ελλάδα - Πολωνία 95 - 77. Η Εθνική πέρασε στους 16

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ εξασφάλισε η Εθνική Ανδρών. Η Ελλάδα ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες από Γαλλία, Σλοβενία και Φινλανδία κατάφερε να νικήσει την Πολωνία με 95-77 και να πάρει την τέταρτη θέση του ομίλου και παράλληλα το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης.  Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας.

O Έλληνα γκαρντ ήταν “ζεστός” από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και με δύο στα δύο τρίποντα, έδωσε προβάδισμα έξι πόντων στην Εθνική μας (8-4). Οι δύο ομάδες ήταν εύστοχες στα πρώτα λεπτά και έτσι το σκορ ήταν αρκετά υψηλό (14-15). Η Ελλάδα σ΄ακόμη ένα παιχνίδι δεν έπαιζε, όμως, καλή άμυνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Πολωνία και πήρε τα ηνία του σκορ (23-29).

Η Ελλάδα στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκε καλύτερα και με ένα γρήγορο σερί 6-0 ισοφάρισε το παιχνίδι (29-29), ενώ με τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου πέρασε μπροστά ύστερα από αρκετή ώρα (32-29). H Εθνική βελτίωσε την άμυνα της και ο Παπανικολάου, που ανέβασε την απόδοση του, έδωσε στην Ελλάδα προβάδισμα 6 πόντων (37-31), διαφορά που κράτησε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου (49-43).

H Πολωνία ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει (51-51), αλλά ο Κώστας Σλούκας και πάλι έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική μας (54-51). Το “ντέρμπι” καλά κρατούσε, καθώς οι Πολωνοί δεν παρατούσαν με τίποτα το ματς (62-62).

Ο Νικ Καλάθης μαζί με τον Κώστα Σλούκα ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Εθνικής μας. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο ήταν εκπληκτικός στην επίθεση και έδωσε προβάδισμα 6 πόντων στην Ελλάδα (77-71), ενώ με τρίποντο ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε έκανε το 80-71.

H Ελλάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα λεπτά και ο Γιώργος Πρίντεζης με τρίποντο εκτόξευσε τη διαφορά στους 12 (87-75). Οι Πολωνοί δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι και η Ελλάδα πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τους “16”.

Τα δεκάλεπτα: 23-29, 49-43, 70-67, 95-77

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video